Várna doska, vstavaná rúra alebo klasický sporák?

ahojte chcem sa spytat, co je podla vas lepsie ake su vyhody, ncyhody? alebo ej to jedno a ma to len rozdielny vizualny efekt? vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@susann80 ked mas ruru vyssie, nemusis sa tak velmi zohnut, ked potrebujes skontrolovat alebo vybrat jedlo. ale to je asi tak jedina vyhoda ktoru ja vidim, aj ked pre tych co casto varia, dost podstatna. cena je ovela vyssia ako pri sporaku. co sa tyka bezpecnosti, vacsina vyrobcov dava trojite sklo na ktorom sa deti nepopalia. moja mama ma dvojite sklo a aj to podla mna staci, je horuce, ale popalit sa na nom neda. takze z tohto hladiska mas jedno ci je ta rura pri zemi alebo vyssie
Odpovedať
Vyhoda samostatneho sporaka je jeho cena....ine nevidim. Zabudovane spotrebice davaju moznost optimalneho umiestnenia a celkove navrhu sucasnej kuchyne a teda aj dizajnu. A celkom prakticky? Samostatny sporak sa rad znecistuje po stranach, stane sa, ze cosi padne alebo vytecie okolo ....a potom to cistenie...ee . U zabudovanych spotrebicov udrzba s tym spojena odpada.
Odpovedať
Profilova fotka
ak chceš mať naozaj peknú kuchyňu tak jednoznačne zabudovanú rúru aj varnú dosku.
Odpovedať
@susann80 ja by som už iné ako vstavané spotrebiče do kuchyne nedávala, presne to vystihla @s_mart
Odpovedať
jednoznacne vstavane spotrebice, mozes mat ruru umiestnenu nezavisle na varnej doske hoci kde len chces. Taktiez ti nemoze nic vykypiet alebo spadnut za sporak, alebo tiect medzi skrinkou a sporakom. Vsetci dobre vieme, ze ked odtiahnes sporak, tak je tam takmer vzdy 3cm vrstva prachu zlepena mastnotou. To sa pri vstavanych spotrebicoch nemoze stat. O vizualnom efekte ani nehovoriac.
Odpovedať
nie je o com,jednoznacne vstavane,lepsie to vyzera,je to praktickejsie,ak si das ruru do vysky,neotvaraju ti to decka a nemusis sa zohybat,ja vidim same plusy :-) (okrem ceny,nooo)
Odpovedať
Profilova fotka
@susann80 ja som si az teraz vsimla ze tu ide aj o vstavane vs. klasicke - tak do novej kuchyne urcite len a len vstavane ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?