Vadil by vám kozub otočený do kuchyne?

Chcela by som vediet vas nazor.... Vadil by vam kozub v spojenej kuchyni s obyvackou, keby bol otoceny do kuchynskej casti? Mam totiz velku obyvacku a chcem v jednej casti spravit kuchynu. ale pasuje mi prave tam, kde je aj kozub....
Odpovedať
Preco by mal vadit? Ked ti tam pasuje, tak si ho tam daj.Alebo si kupte obojstrannu KV ,aby ste ohen videli aj v obyvacke.
Odpovedať
@majki555 nie zaby mi tam moc pasoval, ja ho tam uz totiz mam. a je dost narocne ho zbzrat a dat na opacnu stranu. pod nim je aj poter inac robeny. a obojstrannu krbovu vlozku tam asi nedam, lebo je robeny pri stene a to by bolo velmi hlboke.
Odpovedať
no ak by niekto takto mal, rada by som to videla na fotke. ci to nie je moc rusive a nezvycajne v kuchyni.
Odpovedať
@edita74 ja mám asi podobne, ale krb je predsa len trošku viac posunutý do obývačky, tak ti asi moc nepomôžem. Možno by si mohla dať nejaký nákres,ako si to predstavuješ
Odpovedať
No neviem nemá väčšina ľudí kozube ako doplnok a relax do obyacky? Ci budes varit a kukat na polienka? Nedala by som si.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna krb v kuchyni je absolutny nezmysel. Krb ma vytvorit pohodu a teplo v obyvacke. Fadsej ziaden ako ho mat v kuchyni.
Odpovedať
@edita74 Byva kozubova vlozka presklena z troch stran, ci by take nieco sa nedalo u vas urobit. Ono tazko povedat, kedze velku ulohu hra ako je cely priestor usporiadany, takze mozno pekne vidiet aj z obyvacky na kozub, bez nakresu si clovek moze predstavit hocico.
Odpovedať
@moratibru musim to nafotit. ale tam, kde by bola ta uzsia prsklenna cast vlozky /keby bola preslkenna z 3 stran/ je komin.
Odpovedať
@edita74 ja osobne by som tiez v kuchyni nechcela. ved naco, ale ked uz inak vam nepasuje, tak si dajte sklo co je z oboch stran. ved krb mozete inak aj otocit. mozno ste mali prilozit foto, nakres, lebo je to tazko si predstavit, ako to myslite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?