Umývačka Bosch Smi 53 M72Eu versus Smi 59 M05Eu

Profilova fotka
Ahojte, máte niekto skúsenosti s niektorou z týchto UMR?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame taku ako tu druhu (nasa ma cislo 68, ale to len preto, lebo kedysi mali take cislo - kazdy rok akoze obnovuju modely, ale parametre maju rovnake...len zmenia ciselko), som s nou nadmieru spokojna, je uupplne ticha, dobre umyva, rozpusti aj tablety 3v1 na kratkom programe, fakt možem len odporucat :) spokojnost....
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana111 to nemyslis vazne?, tema umyvacky riadu je v sekcii Zariadujeme asi v 5. riadku. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 ďakujem :-), máme vybraté tieto dve, len sa nevieme rozhodnúť, lebo aj parametre sú vcelku rovnaké, tak by som sa asi priklonila k tej, s ktorou už má niekto skúsenosti. A rozdiel v cene je 60,-eur. A aké máš skúsenosti so vstavanými rúrami? Aj tam máme vybraté dve, jedna je Whirlpool AKZ 242 IX a druhá Elektrolux EOB 53203 X. K Whirlpool-ke je aj mikrovlnka celkom fajn, ale ku elektrolux-ke nič moc. A k tomu chceme aj indukciu, tú majú obe značky podobnú. Ono sa to chce len rozhodnúť, ale niekedy je aj voľba medzi dvomi vecami náročná :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 ja som si už kadejaké fóra prečítala a podľa toho sme si našli tieto dve, ktoré sú pre nás nielen funkčne, ale aj cenovo prijateľné. Preto som len chcela vedieť od ľudí, čo tieto UMR používajú, či sú spokojní a podľa toho by sme sa už hádam aj konečne rozhodli, lebo čas tlačí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiana111 ano, inak je pravda, ze zbytocne zakladat tuto novu temu, opytaj sa uz v existujucej :-) to ti chcela bibi povedat a ma pravdu.... tato otazka patri tam :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@tatiana111 asi uz mas kupenu tu 59tku, ze?.......my tiez a zatial sme veeeeeeeeeelmi spokojni!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stanulka76 veru áno a tiež sme zatiaľ veľmi spokojní, dúfam, že dlho vydrží a nebudem musieť tak skoro zasa vyberať z toho množstva :-)...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?