Umývačka Baumatic Bdw47 zanecháva povlak pri každom umývaní

Ahojte, nemáte skúsenosť v čom môže byť problém, keď nám umývačka baumatic bdw47 neumýva poriadne riad ? zanecháva súvislý "mliečny" povlak - niekedy , ale po každom umývaní zanecháva aj modro-dúhový povlak na riadoch. Tabletkami to nie je - skúsili sme 4 značky, tak isto nechýba soľ ani leštička. Dokonca sme skúšali aj nepridávať leštičku keď sa minula, ale povlaku sme sa nezbavili.... Volali ste niekto na toto opravára ? neviete v čom môže byť chyba ? Vďaka
Odpovedať
Robi to pri vsetkych programoch? Skusal si aj rozne mnozstva riadu?
Odpovedať
Podla typu vody treba nastavit vhodne davkovanie soli a lestidla. Niektore umyvacky treba prestavit do iheho modu ako "tabletkoveho", lebo pri tabletkach je zablokovany prisun lestidla a soli. Odporucam skusit aj gel na umyvanie,alebo normal prasok.
Odpovedať
@stowasser ano, vsetky programy a rozne mnozstvo riadu...
Odpovedať
Ako prve si zmeraj tvrdost vody, v akvaristike zozenies test pH. Podla tvrdosti sa nastavuje umyvacku, ona podla toho upravuje vodu. Nepoznam konkretne tvoj typ, ale je to bezny postup. Ak ani to nepomoze, tak kontaktovat servisneho technika, lebo nova umyvacka by nemala mat takyto generalny problem.
Odpovedať
to je ten slávny baumatic, najlepšie nekupovat, ja mám od nich indukciu , viac by som to nekúpil
Odpovedať
Profilova fotka
@venco prečo? @mirka1611 ten modro- dúhový povlak sa môže robiť na riade, ktorý nie je určený do myčky má ich aj svokra na tých hnedých tanieroch priesvitných po vytiahnutí a ten biely povlak súvisí so soľou, veľa soli ti to púšťa, mne sa to stalo, ked som nasypala soľ a zabudla zašrubovať , tak všetko bolo také sbielym povlakom
Odpovedať
@katkaf25 robí to na uplne vsetkych riadoch, ktoré máme... takze si myslim ze to nie je problem. A povlak robí aj ked svietila kontrolka na doplnenie soli - cize nemalo čo púšťať... no nič, asi zavolam servisaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@mirka1611 tak asi radšej zavolaj , potom napíš v čom bola chyba :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?