Sú lepšie hrnce značky Tescoma alebo Fagor?

Profilova fotka
Ahojte baby, prosím poraďte mi, ktorú značku hrncov si mám vybrať? Tescoma alebo Fagor?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Mame fagor od Vianoc a su fantasticke, nepripaluju sa rychlo sa v nich jedlo uvari a designovo su tiez pekne. Mozem len odporucat.
Odpovedať
Profilova fotka
A panvice su lepsie Tefal?
Odpovedať
ja už mám niekoľko rokov tieto hrne http://www.czprodukt.cz/-/smaltovane-... a maximálna spokojnosť. len panvicu mám tefal, na liatinákoch sa mi nedajú robiť palacinky a placky....
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaa Neviem mna nejaka ina znacka na panvice nenapadla, isla som si jedoducho kupit dve panvice Tefal a hotovo :-) Aj tak sa panvice najrychlejsie znicia a treba ich menit, ale ja sa snazim vyprazat co najmenej. Kuchta je fantasticka vec, maso je urobene rychlo a chutne.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som vždy mala a mám aj teraz len hrnce Tescoma a obrovská spokojnosť...panvice tiež Tefal ;-)
Odpovedať
Ja za seba ti mozem odporucit hrnce Berghoff. Mam ich 8 rokov, stale vyzeraju ako nove. Predtym som s nimi varila na plyne, teraz na indukcii. Maju perfektne dno, velmi dobre sa v nich vari a tiez sa dobre cistia. Mama kupila Tescomu (home profi), ktoru sme aj hned vratili a kupila si aj ona Berghoff. Ak chytis do ruky trebarz polievkovy hrniec od Tescomy a hrniec rovnakej velkosti od Berghoff do ruky tak uvidis sama. Neviem ako je to teraz cenovo ale mna pred 4 rokmi vysla sada 4500 SKK, sada invico (20 dielna) . Teraz to bude asi viac ale obcas vidim ked idem okolo predajne ze maju zlavy 30%. Panvice uz mam tiez odskusane kadejake (Tefal, Fissler ...). Tefalky sa mi vzdy oduli takze 0 bodov. Najlepsie panvice ktore som kedy mala a este mam (su ako nove po 2 rokoch) mam z Lidlu. Je to cudne ale je to tak. Mam vacsiu 28cm a mensiu 24 cm. Maju taky chromovy leskly povrch zvonka a su vhodne na indukciu. http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_...
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae http://www.kuchynskyriad.sk/product_i... tuto sadu mas?
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae a v ktorej predajni ju majú?
Odpovedať
Mám už 5 rokov Tescomu Tulip a sú fantastické. Nemala som Fagor tak nemôžem porovnať, ale s Tescomou (mám takmer všetko vybavenie tejto značky) som maximálne spokojná. Panvice mám Tefal a tie su super, lacným panviciam akosi neverím. Radšej investujem.
Odpovedať
Profilova fotka
A nemoze mi niekto z vas napisat, co mi vsetko treba z kuchynskeho riadu? Mam si kupit sadu hrncov so 11 dielmi, ale radsej vacsiu sadu? Zariadujem kuchynu a kazdu radu ocenim. Dakujem ;-)
Odpovedať
@martinkaa, ano ale vynovili dizajn aj cenu ako vidim. Je tam velky hrniec na kapustu (s pokrievkou), na polievku (s p + parak ktory sedi do tohto aj do mensieho hrnca), 2x hrnce male na ryzu alebo tak (s p), panvica s p + miska (na polevy, cokoladu atd.) to ostatne su uz take zbytocnosti.
Odpovedať
tento 16-dielny set je za celkom dobru cenu na tej stranke co si mi poslala => http://www.kuchynskyriad.sk/product_i.... mas tam vsetko co potrebujes, este dokupis teflonovu panvicu a si zariadena :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@alzbetae a maju to aj niekde v predajni? Rada by som to videla nazivo
Odpovedať
neviem odkial si ale predajne v Bratislave su v obchodnych centrach avion, danubia, v lamacskom tescu ....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som z Prešova
Odpovedať
aha, ved mas to napisane aj v profile. na stranke maju kontakt asi najblizsie v Kosiciach v cassovii to je asi nejake obchodne centrum
Odpovedať
Profilova fotka
@alzbetae dakujem :-)
Odpovedať
ja mám: 1 hrniec veľký s pokrievkou na vývar, kapustnica.... , 1 menší s pokrievkou na polievky, ryžu...., 1 liatinový veľký na dusené mäsko a 1 oválny veľký, liatinový pekáč s pokrievkou na pečené mäso..., liatinovú panvicu na omáčky na cestoviny, praženicu..., 2 menšie hrce na zásmažku, a keď potrebujem niečo v malom uvariť, 1 teflonovú panvicu tefal na palacinky, placky, vyprážané mäso, 1 plytký plech, 1 hlbší plech a plech na mufiny. záleží či varievaš bežne alebo občas. mne zo začiatku stačila základná sada hrncov 5kusov a 1 panvica. potom som postupne dokúpila podľa potreby.
Odpovedať
ak robievate pečené mäsá a kura, koložvársku.... tak odporúčam ten oválny liatinový pekáč s keramickým dnom a s pokrievkou. nikdy neupečieš na plechu také šťavnaté a dobré mäsko. taktiež sa tieto liatináky s keramickým dnom veľmi dobre čistia. je to český výrobok, originál sú myslím francuzke a tie sú veľmi drahé.
Odpovedať
@tyli kto je vyrobca? ja som maniak na kuchynu ...:D uz sa dlho stelujem na emile henry, jedine co ma odradza ze ho pouzijem iba v rure kedze na indukciu treba ten adaptacny disk a vraj dobre nefunguje. ozaj vidim ze v albume mas solnicky a korenicky uz si sa rozhodla/kupila? Velmi pekne su aj od V&B nerezove http://shop.villeroy-boch.com/public_..., velmi vhodne ako darcek. Ja som sa tiez obdarovala :D
Odpovedať
@alzbetae toto je český výrobca sfinx, podľa výrobcu som ho nevedela nájsť na slovenských stránkach, no ak zadáš liatinový hrniec alebo pekáč, tak som ho našla. napríklad tu : http://www.zeleziarstvoplus.sk/liatin... tieto hrnce majú magnetické dno (skúšala som magnetom), tak by mali byť aj na indukciu. ja som kupovala u nás v klasickej predajni s domácimi potrebami. a majú ich v ponuke stále. ja som maximálne spokojná, u nás v rodine ich majú všetci :) ja mám aj liatinák na dusenie mäsa a panvicu - tá má drevenú rúčku. tu sú všetky http://www.czprodukt.cz/-/smaltovane-...
Odpovedať
@alzbetae nakoniec sme kúpili koreničky tescomácke, také nerezové. tie nemám v albume... tá čo si mi poslala v odkaze je super. možno si raz kúpim pre seba x-) a tie hrnce emile henry sú krásne aj dizajnovo. tieto čo mám ja sú skôr praktické, na dizajn až tak nedali, no aj tak by som nemenila. moje obľúbené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata a objednavali ste niekedy zo stranky www.kuchynskyriad.sk ?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaa ano ja som cez nich objednavala tu moju FAGOR sadu hrncov. Velmi dobra komunikacia a hrnce som mala uz na druhy den doma :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hrnce mame Tescoma Vision, su super. Ale ked porovnam teflonovu panvicu tak Tefal je o triedu lepsi a trvanlivejsi
Odpovedať
Profilova fotka
@reka99 a ktoru radu mas od fagoru? Selection, aleno Silver?
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaa Súprava hrncov FAGOR SILVER, 13-dielna, takto som to skopčila z objednavky :-) , vtedy to bola vianocna akcia 100 eur. Nepripaluju sa a rychlo sa v nich jedlo uvari.
Odpovedať
Profilova fotka
@reka99 teraz ich tiez maju za 99 eur
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala Tefal panvicu na palacinky a po dvoch použitiach sa mi úplne vykrivila, taká je "vlnkovaná", takže som následne kúpila panvicu bez značky /resp. som si ju nevšimla/ a už som na nej vypekala palaciniek na kilá a je v poriadku. Ja netvrdím, že Tefal nemá dobré výrobky, ale tento môj bol obrovský šmejd.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkaa tak to je super, to je perfektna cena ked vidis ceny inych hrncov alebo sad hrncov, je to na tebe ja ich mozem naozaj len odporucat.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?