Spotrebiče

Profilova fotka
Poradte kde cez net kupim vsetky spotrebice jednej znacky za normalne ceny.... Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
.................................? :-D Skús andreashop.sk. Jeden z najvýhodnejších, čo sa týka cien. 8-)
Odpovedať
heureka.sk , najnakup.sk - porovnat a kupit :-D
Odpovedať
Ja som porovnal tak ako hovorí manilla a vybral som si naj cenove ponuky eshopov pričom zavazili aj recenzie eshopu a následne som kontaktoval 2 najlepšie s tým že či je možná dodatocna zľava ked si od nich zakupim vsetky spotrebiče naraz a do prílohy som dal zoznam spotrebičov a následne mi poslali zvýhodnenú ponuku. Cca 5 %
Odpovedať
ahojte, aj ja práve riešim spotrebiče do kuchyne a som z toho už na prášky :-) oplatí sa vziať spotrebiče aj napr. z decodomu keď bude odtial aj kuchyňa?
Odpovedať
Dostanete dobre ceny aj v pevnych predajniach, napriklad v sieti Elex, ak nakupite vsetko naraz. Ale my sme kupili v andreashope. Mame vsetko electrolux. Dobry pomer znacka/kvalita/vybava/cena. @evula303 Kuchyna sa kupuje u kuchyniara a spotrebice u spotrebiciara.. ;-)
Odpovedať
@jajussska nám sa najviac osvedčil datart, bezkonkurenčné ceny aj služby, doprava aj vynesenie a montáž v cene tovaru. ja vrelo odporúčam, a to som porovnávala naozaj krížom krážom...:)
Odpovedať
Profilova fotka
BOde mne sa to nechce vyberat pojdem asi do mesta a tam nakupim vsetko co mi treba ...no proste sa mi nechce citat nerozumiem tomu :-N
Odpovedať
datart nema az take dobre ceny. Brigadoval som tam pred par rokmi este popri skole a sluzby maju jedinecne ale ceny az take super nie su. Ak chces z jedneho shopu, odporucam Andrea shop (mnoho odporucani). Popripade si to skus vsetko pospisovat podla heureka.sk alebo najnakup.sk ako pise manilla. Aj v elsatex maju dobre ceny (je to kamenna predajna). Inak ideal je pozriet a vybrat v kamennej predajni a potom na nete pozriet kde to vyjde najlepsie + precitat recenzie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?