Spotrebiče Whirpool

Profilova fotka
Ahojte. Budem si pomalicky zariadovat kuchynu a velmi sa mi pacia spotrebice whirlpoll- ako rura na pecenie, mikrovlnka, umyvacka, chladnicka a indukcna doska. A mam v plane k tomu dokupit aj priestorovy digestor, ale ten nemusi byt tej istej znacky. Ake mate s touto znackou skusenosti alebo postrehy, budem rada kazdej recenzii. ;-) Diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám všetko značky whirlpool v kuchyni a všetko je úplne v poriadku
Odpovedať
Profilova fotka
tak isto... ziaden problem s whirlpoolom zatial
Odpovedať
Mám od whirlpoolu mikrovlnku, rúru, umývačku, dve chladničky s mrazničkami a aj pračku a sušičku a som spokojná. Indukciu a digestor mám inej značky, ale to tuším len kvôli farbe, potrebovali sme bielu, resp. sivú indukciu a už si nepamätám, či whirlpool ju nemal alebo sme zvolili inú značku kvôli nejakým parametrom. Ale so všetkými spotrebičmi, ktoré mám od whirlpoolu som spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc za vase skusenosti...urcite sa najdu aj spotrebice od ich znacky , ktore nie su vzdy su 100%, ale ja mam zatial tiez len zatial dobru skusenost, ale mam Whirlpoolku len pracku...
Odpovedať
Profilova fotka
@adamnela studujem dost dlhu dobu vsetko o parametroch spotrebicov s roznymi znackami,kedze o chvilku aj mna caka vyber elektrospotrebicov do noveho domu...Nebudem nadavat na znacku Whirpool,no po tom co som citala hlavne tu na fore viem,ze od tejto znacky nechcem nic..tod moj nazor :-)
Odpovedať
whirpoool? Priemerna kvalita s nadpriemernou reklamou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
radsej si to chcem vsetko dopredu overit, ako keby som mala potom lutovat a fakt sa mi nechce kupovat spotrebic na jeden rok....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?