Spotrebiče nad sebou

Profilova fotka
Chcem sa spýtať, či je možné zabudovať do kuchynskej linky spotrebiče nad sebou. Umývačka nad ňu rúra nad to mikrovnku. Či to povolujú nejaké normy mať rúru nad umývačkou. Ďakujem za rady.
Odpovedať
Ziaden problem len mikrovlnka uz bude nepohodlne vysoko, kedze umyvacka bude koncit na cca 80cm + 60 cm rura, tak od 140cm bude zacinat mikrovlnka. Ale da sa.
Odpovedať
@aadusik Asi to bude hlavne prakticke ked bude do mikrovlnky chodit s rebrikom ...
Odpovedať
Profilova fotka
neporadim s normami, len taky postreh.... ale naozaj si neviem predstavit mikrovlnku v takej vyske... neviem, kolko cm mas, ale ja mam 160 a keby ju mam len v tej klasickej zostave truba a mikrovlnka, tak nedovidim do taniera, ktory ohrievam..... nehovoriac o tom, ze by som polku povylievala pri vyberani... my ju teda pouzivame celkom casto, hlavne rozmrazovanie, a neviem si predstavit, ze by som kazdy den dvihala ruky tak vysoko.. to len tak, nech rec nestoji... :-D podla noriem by ale asi snad slo... dnes uz sa da vsetko... :-D
Odpovedať
@aadusik no ja keby niekedy?tak UMR nedám odspodu,ale trochu vyššie kvôli nakladaniu a vykladanie riadu,ktosi to tak má a chváli hlavne pre vyšších ľudí je to super. :-)
Odpovedať
Normy to povoluju, resp. nezakazuju ale prakticke to moc nebude.
Odpovedať
@aadusik ak máš 180 tak kľudne
Odpovedať
Profilova fotka
Mam vyse 180. Vdaka za rady. Asi bude najvhodnejsie si to dobre premerat. To ma vobec nenapadlo ze by to bolo dost vysoko. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell juuj tento tvoj sarkazmus :)))
Odpovedať
@aadusik dôležité je aj ako sa bude otvárať mikrovlnka ... ja si ju dám vyššie ale budú sa dvierka do boku otvárať nie ako rúra...
Odpovedať
@aadusik my to tak mame, mam 170 a v pohode, sice nevidim do taniera ale to nevadi :-) kvôli miestu sme to tak museli riesit, mam foto aj v albume.
Odpovedať
@lucka_d Nemáš problém s nepriamim "ohrevom" rúry na UMR??? Tak isto ohrev na mikrovlnku???
Odpovedať
@technik007 mikrovlnka a rura sa bezne davaju nad seba, aspon co ja viem. a uz zacinaju davat aj ruru nad umyvacku. dokonca aj v decodome ti to tak spravia. a co sa tyka nepriame ohrevu.. no zatial som nic nespozorovala, v celej tej skrini na spotrebice nie je zadne celo, a tak isto police na ktorých su spotrebice nie su po stenu cite tadial prudi vzduch
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lucka_d Ďakujem za info..Pekný deň. ;-)
Odpovedať
@aadusik pre teba to isto vysoko nie je to asi sysell bude trpaslík a používa rebrík
Odpovedať
mne by bola aj rura vysoko, casto podlievam maso, otacam, doplnam zeleninu do pekaca........ a mycku je vyhodne mat vedla drezu koly kvapkam na podlahe ak nieco oplachujes. ale mozno mas tu vysoku skrinu pri dreze.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka_d mozem poprosit fotku? V albume som ju nenasla.
Odpovedať
@aadusik je to v albume bytik
Odpovedať
@aadusik
Odpovedať
asi nemas deti, resp. ich ani neplanujete, ze ? ty si vysoka zena OK ... len ze maly syn si bude chciet ohriat cajik, tak naozaj ten sysellov rebrik si vezme :-D :-D :-D
Odpovedať
ja mam MW v hornej skrinke, vo vyske cca 145cm, a uplne v pohode.
Odpovedať
Nie je problem a da sa to, no 3 spotrebice je dost, ten hore uz bude fakt vysoko. Radsej mat vedla toho potravinnovu a tu rozdelit tym trim spotrebicom
Odpovedať
Profilova fotka
@nesske samozrejme, ze mam....a teda sam cajik si nechce zohrievatm nakoko na to nie je nauceny, lebo vzdy sme mai mikrovnku vyssej ako dociahne... vobec ho oto nelaka.
Odpovedať
Profilova fotka
tak nakoniec som sa rozhodla, dat nad seba len rúru a mikrovlnku a nakoľko drez budem mať v rohu linky, umývačku umiestním niekde po pravej strane od drezu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?