Spotrebiče Mora - skúsenosti

Ahojte, mate skusenost s touto firmou ?? Odkial su ? Ake maju vyrobky ? .... dakujem za kazdy postrech ... 8-)
Odpovedať
1
2
@jeepers doma sme mali sporak 100r, teraz mam v byte dalsi 8rok+digestor...nevidim problem
Odpovedať
:D odkiaľ sú? :D ešte že si sa nespýtal z akej krajiny je značka Škoda :)
Odpovedať
My mame digestor, varnu dosku, ruru a mikrovlnku vstavanu Mora. Maximalne sme spokojni.
Odpovedať
Nikdy viac Moru ! Nemam dobru skusenost,museli sme po par rokoch menit,lebo uz som sa nemohla na to pozerat. 1. teplozvdusna rura-casto menene servisom tesnenie okolo dvierok. Ked sme piekli napr, maso, tak sme mali pod rurou mastnu kaluz. Na skle dvierok vnutri bolo pozatekane z vyparov,tam sa nedalo nijak dostat bez rozmontovania celych dvierok. 2/ varna doska-aj pri setrnom umyvani sa rychlo vysuchali znacky ku knoflikom 3/ digestor-hoci sme pouzivali iba vyrobky urcene na osetrovanie nerezu, zostavali pri cisteni flaky a lizance,nedalo sa to nicim vycistit.
Odpovedať
@jeepers Máme digestor, ktorý funguje bez problémov už 9. rok. Ani ku kombinovanému sporáku sme nemuseli volať servis a to ho máme už 10. rok. Pritom som Moru vyberala kvôli servisu - aby bol rýchly a nie finančne náročný a zatiaľ sme ho ani nepotrebovali. Neočakávali sme špičkovú kvalitu, pre naše potreby nám stačí. Varíme a pečieme denne.
Odpovedať
Máme umývačku a tiež spokojnosť. :-)
Odpovedať
Spokojnost. Plynovy sporak s elektrickou rurou funguje bez jedinej opravy uz 10 rokov, digestor som po 10-tich vymenila, ale stale je funkcny.
Odpovedať
v dvoch bytoch sme mali moru varne dosky(plynove) i truby - velmi ma nahnevalo, ze hoci znacka ta ista, len iny typ, do tej druhej rury sa mi nezmestili plechy z prvej :( inak fungovali standardne,. keby som nepoznala ine, nemohla by som byt nespokojna. do domu som si dala ale electrolux - a to je parada! za dobru cenu som zohnala ruru s pyrolyzou (lacnejsie ako pred 4 rokmi obycajnu moru bez nej do bytu) to je asi najdolezitejsia vec, bez ktorej by som uz ruru nekupovala - po pouziti pyrolyzy je cistucka ako nova bez drhnutia. takisto som si po skusenosti s malou morou dala pozor na velkost - u electroluxu mam 74l ruru namiesto 58l! (sme velka rodina a vari pecie sa stale) varnu dosku sme zasa zvolili electrolux indukčnu - dlho som vahala, bala som sa vymeny za plyn, na ktory som bola zvyknuta. dnes to hodnotim ako najlepsiu zmenu, co som mohla urobit - indukcia je jednoducho parada! zhrniem - electrolux ma nadchol vysokou kvalitou aj funkciami za normalne ceny.
Odpovedať
Mame dve rury na pecenie obe elektrické, jedna hypermoderná bosch s mnohymi funkciami a druhá jednoduchá mora, manželka tvrdí, že lepšie sa jej pečie v more...je to zvláštne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ešte stále ste spokojní so zn. Mora? Aj po takom čase? @snowy66 @evabb35 @lucinddas
Odpovedať
@zuzanak89 funguje bez problémov,ešte som nevolala servis. Pečie sa mi dobre.
Odpovedať
@evabb35 dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzanak89 áno ja som spokojná aj po rokoch.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, čítam, že sú tu aj dobré aj zlé veci napísané na túto značku spotrebičov. Mohlo by mi ešte viacej ľudí napísať, či im vyhovujú spotrebiče od nich alebo sa radšej popozerať po inej značke? Na FB som si všimla, že majú teraz aj nejakú akciu pri kúpe vstavanej rúry, ktorú by som samozrejme rada využila ak teda budem od nich objednávať spotrebiče. Do nejakých dvoch týždňov sa už potrebujem rozhodnúť, lebo začneme prerábať kuchyňu a potom aby rovno majstri mohli osadiť spotrebiče, keďže chceme všetky vstavené. Ďakujem vopred všetkým, ktorí sa ozvú ;-) ;-)
Odpovedať
@zdenka606 mne sa mora pozdava,predsa len je to vyrobca zamerany hlavne na sporaky a rury. Mam mikrovlnku mora,nejako som sa nezameriavala na tuto znacku. Ked som ju vyberala oslovili ma funkcie aj dizajn. Pozerala som aj vstavane rury,ale tie ma pravdupovediac v nizsej cenovej kategorii neoslovili. Ono je to tak pri kazdom spotrebici. Niekto si kupi ruru za 200€ a ma od nej ocakavania,ze bude v prevedeni ako trebars 400€,to si malokto uvedomuje,ze treba mat realne ocakavania.
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 a mikrovlnka ťa koľko stála, ak si ešte pamätáš? Áno, v tomto máš pravdu, to si dobre povedala. Niekto má veľké očakávania a potom je sklamaný. No ja by som najradšej taký stred zvolila, ani nie najlacnejšie ale zase ani nie zbytočne predražené. A na funkcie si budem tiež dávať dosť veľký pozor.
Odpovedať
@zdenka606 ja mam mora rúru, mikrovlnku a indukciu a som spokojná
Odpovedať
Profilova fotka
@mata61 môžeš mi prosím napísať, ktoré presne typy máš? Ďakujem
Odpovedať
Mikrovlnka :VMT451X RÚRA : VT528MX Indukciu musím pozrieť v papieroch
Odpovedať
@zdenka606 a najvacsie sklamanie nastava ak si kupis nieco fakt znackove a ked ti dojde zasielka sa nervo zrutis po precitani MADE IN P.R.C. no mna osobne skoro jeblo ked som kupil mikrovlnu zanussi a na krabici bolo napisane made in China, :-D to je presne ako ked si clovek kupi japonske auto vyrobene v anglicku, nemecke v spanielsku, talianske v chine a cesku skodu na ukraine, nemecke kvalitne okna vyrobene v polsku, taliansku dlazbu vyrobenu v cine, hracky pre svoje deti vyrobene cinskymi detmi atd. atd. vitajte v globalnom svete bez kvality :-D dnes vyhrava cena a nie kvalita a kto si toto neuvedomi bude ho stat dom stale slovenskych 1.000,- eur za stvorak, tych bystrejsich to vide na polovicu akurat s pocitom, ze na zadnej strane kachlicky, ktoru aj tak neni vidno nebude natrieskane made in italy ale proste rovna lepiaca plocha, ty co stavaju za vlastne to vedia a ty co stavaju za pozicane budu mat aj tak svoje argumenty ako sa to kurevsky vyplati :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mata61 ďakujem, idem ich kuknúť na internete :-) :-)
Odpovedať
@zdenka606 okolo 60€. U nas sa malo pouziva mikrovlnka,toto je ona https://www.nay.sk/mora-mt-121-s-mikr...
Odpovedať
Mora uz davno patri pod gorenie. Vyrobky su +/- rovnake, lisia sa len vonkajsim prevedenim a logom. Samozrejme logo predava takze aj na cene sa to prejavi. Ked ich prebralo Gorenie tak sa rozsirilo portfolium nielen na sporaky a rury. Tazko povedat ktory konkretny sortiment sa kde vyraba, ale je to rovnaka kvalita ako kazda ina znacka, ktora predava vyrobky strednej triedy. A aj Mora ma svoje TOP vyrobky napchate funkciami a ma aj low cost kategoriu. Ja by som sa vobec nebranila nakupu. Tak isto sa po skonceni dvojrocnej zaruky moze pokazit nieco od vychytenej znacky ako nieco z tych ostatnych. Ak mi ktorykolvek spotrebic vydrzi viac ako 5 rokov sa stane sa neopravitelny s kludnym svedomim ho vymenim za novy a nebudem si buchat hlavu o firštok, ze kolko som za neho dala a on takto skoncil... Ak nevydrzi ani tych 5 tak nadavat budem, ale zas sa nezblaznim, lebo som ho nepreplatila
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 je dosť smutné, že nás výrobcovia prinútili rozmýšľať s 5 ročným kolobehom výmeny domácej elektroniky... A k téme, ja mám tiež skoro všetky spotrebiče od Mora a vôbec to neriešim, Rúra pečie, indukcia je rýchla ako namydlený blesk a mikrovlnka tiež zohrieva keď jej dám povel. Takže všetko OK.
Odpovedať
@prirodokochac ano, prva Calexka nam vydrzala 20 rokov, zato Tatramatka ani nie rok :-D Prvy plynak Mora este stale fachci u svokry na chate, ten druhy kombinovany je tiez Mora a odhadujem, ze uz bude maturovat. Kebyze sa mu nieco stalo, tak bude zas Mora, lebo mam naskreckovanych 8 morackych plechov, co by mi do inej rury asi nevosli
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 jáj ale to je klasická mikrovlnka. Hneď sa mi nezdala tá cena, lebo vstavané sú drahšie čo sme boli pozerať v elektrách. Tie stoja až tak okolo 150€. @zita19 v tom máš veru pravdu. Aj ja už som tak na 90% rozhodnutá, že pôjdem do tejto značky. Buď vydrží alebo nevydrží. V dnešnej dobe je ich už toľko, že človek sa ani poriadne rozhodnúť nevie. No popísali ste mi tu dobré veci a aj na iných portáloch som čítala, tak skúsim. Vďaka!
Odpovedať
@zdenka606 už ich máte objednané? ktoré ste napokon vybrali? daj nejaký typy lebo zajtra alebo cez víkend plánujem ísť pobehať po elektrách.
Odpovedať
Kupili sme odsavac par za 400€, siel dva dni. Je 25. den reklamacii.
Odpovedať
Tak dnes prisiel, reklamacia uznana s poznamkou, ze bol vymeneny riadiaci modul. Vyzdvihol som, doma spustil a je v rovnakom stave, ako na reklamaciu odisiel - nefunkcny. V pondelok znovu na reklamaciu. Uz nikdy viac a kam sa pohnem, budem od tejto "znacky" odhovarat.
Odpovedať
@kejsix a to ktory presne odsavac si kupoval? lebo my mame vsetky spotrebice tejto znacky a so ziadnym sme nemali ani len najmensi problem. vsetky fakcia tak ako maju 8-) :-) teda aspon manzelka sa zatial na nic nestazovala :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?