Spotrebice Franke VASE REFERENCIE A SKUSENOSTI PROSIM

Profilova fotka
majitelia, uzivatelia spotrebicov do kuchyne znacky FRANKE poradte...AKU SKUSENOST MATE SO SPOTREBICAMI DO KUCHYNE ZN. FRANKE ??.. sluzia dobre, je dobry pomer kvalita/cena....?? alebo vas sklamali a ich kupu neodporucate ??
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, ja som uz otvarala tuto temu a zda sa ze nik nema tieto spotrebice. My sme to riskli a objednali sme si ich. Tak dufam ze nesklamu :) No cena bola o trosku vyssia a kedze sme chceli biele spotrebice a to vstavanu mikro a aj ruru nebolo toho moc na vyber. Kuchynu budeme mat o mesiac a pol tak ak Vam to moc neponahla mozem Vam potom napisat ako sme s nimi spokojni aj ked ich nebudeme dlho pouzivat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon222 dakujem velmi pekne za odpoved,,uvitam, ked sa mi ozvete a napiste skusenosti so spotrebicmi..tesim sa a zatial pozdravujem :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@mon222 bola to dobra kupa ? Zn: franke
Odpovedať
Profilova fotka
@snazilkake @pavol008 my sme so spotrebicmi zn Franke zatial spokojni. Pokial som bola doma tak som v rure piekla vsetko od kolacov po maso. Takze zatial nic zle nemozem povedat. sice som zatial nevyuzila vsetky funkcie ale splna moje ocakavania ci uz funkciou a aj dizajnom.
Odpovedať
Spotrebice ste brali od jedneho dodavatela alebo od viacerych vies doporucit ? Ď
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Franke si dava vyrabat spotrebice.teraz uz neviem presne ktora znacka pre nich vyraba, ale kvalita je ok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?