S akými spotrebičmi ísť do takejto kuchyne?

Baburky potrebovala by som vyriešiť dilemu, či ísť do takejto kuchyne vanilka + tmavý dub s bielymi spotrebičmi..podľa tohto obrázku som ohromená, aj keď neviem či digestor nebude robiť rušivý dojem v kombinácií s vanilkou..chcela by som poradiť či by nebolo lepšie ísť radšej s kombináciou biela + tmavý dub a biele spotrebiče..Nemá to niekto náhodou tak riešené? :P Ďakujem vopred za rady :)
Odpovedať
preco tam potom aj drez neni bledy, ale sedy?
Odpovedať
ja by som šla s bledým drezom a bielou doskou samozrejme :) keď dám rúru a varnú dosku na hnedú plochu super to vynikne, len neviem čo ten digestor hore biely či by mi to tam nerušil s kombináciou s vanilkovými dvierkami
Odpovedať
uchytky su nerezove,takze aj ten digestor moze byt. pripadne pozri na nete a kup biely,teraz maju vyber aj bielych spotrebicov. http://img.kasa.cz/k-foto/280/7/1/5/p... tento v ciernom mame doma. sice ceska stranka obrazka,ale je normalne na hej.sk dostupny
Odpovedať
Mna tam rusi aj ta biela rura,sla by som do cierej s nerezom. Alebo potom aj biela roletka a biele dvierka. Ale k tmavemu orechu sa hodia viac vanilkove.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa páčia v tvojej kuchyni biele spotrebiče a aj biely digestor by bol pekný.
Odpovedať
@dejushka mne osobne sa biele spotrebice nepacia ani v bielej kuchyni - oberaju kuchynu vizulane a pocitovo o "silu". mne to pride ze biele kuchyne s bielymi spotrebicmi su take "bezzube". naopak, poriadne, viditelne spotrebice dodavaju kuchyni "gule" su jej silovym jadrom. takze ak budes mat kombinaciu ako na foto (a to je jedno, ci to svetle bude biela, alebo vanilka ci co), biele spotrebice by som nedavala. jediny pripad, kde vidim logiku (sice sa mi to nepaci, ale tym bielym spotrebicom sa tam da rozumiet) je ked je cisto biela kuchyna, ze majitelia chcu aby vyzerala panensky. ale to potom tie spotrebice musia aj vyzerat, to nemoze byt rura za 500E, ale top dizajnovka - miele a pod, tam je ten dizaj skutocne krasny. ale na take 99% ludi na slovensku nema... v kuchyni na tvojich obrazkoch mi tie biele spotrebice vyslovene biju do oci. daj si klasiku, nerezove + cierna, a bude to urcite elegantnejsie.
Odpovedať
Ja mám podobnú kuchyňu, len namiesto vanilky mám piesok kombinovaný s červenou slivkou. Spotrebiče som volila čiernu s nerezom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Nadherna kuchyna! :-)
Odpovedať
Biele by som nedala ani ja, s tou vanilkou to nebude pekne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?