Rozloženie kuchyne - postrehy

Ahojte, chcela by som vas poprosit o postrehy na nasledujuci navrh kuchyne. Stale zvazujem ze by som aj umyvacku dala do vysky ako je rura a by ta jedna stena bola taka suvisle vysoka... a zda sa mi aj praktickejsie nezohybat sa k umyvacke...., alebo napr. neviem ci digestor dat alebo nie kedze su tam dve okna, alebo ci drez s odkvapkavacom alebo bez ci varnu dosku tak ako je vo vizu alebo ci radsej do toho skoseneho rohu medzi dve okna ci barovy pult na tu stranu kde je alebo ku dveram (tie idu na terasu) a pod..... stale nad tym spekulujem,chccem aby to bolo dobre, aby som nelutovala ked uz bude kuchyna hotova :-( ale budem rada ak sa vyjadrite aj k comukolvek inemu co sa vam na navrhu paci alebo nepaci, co by ste si dali vy inaka a pod. velmi dakujem za vsetky pripomienky, urcite mi pomozu sa lepsie rozhodnut, lebo stale nie som na 100% spokojna, aj ked zhruba uz ano :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@zabkakatka ak chces dat mycku tak si posun drez na stred pod okno a pod odkladaciu cast si daj mycku. Drez si daj z odkvapkavacov plochot praktickejsie ako bez. Mycka je urcite lepsie riesena pod drezom, nemusis riesit odpad ani vodu. Ak nieco oplachnes sup do mycky a nezakapkas si celu podlahu
Odpovedať
Profilova fotka
Pod drez ti mycka nevojde. Idealne ak je ale co najblizsie. Drez ja podla mna fajn. Rovnako varna doska. Pultik by som nepresuvala, naco ho obiehat pri vchadzani na terasu,i stolicky by zavadzali. Umyvacku som z toho obrazku nepochopila ;-)
Odpovedať
@jankazb vmesti sa uplne v pohode odskusane na viacerych zostavach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@filipe1 ako povies ;-) . Moja by sa do mojej kuchyne pod drez nevosla.
Odpovedať
@jankazb dakujem za nazor :-) umyvacka je v plane v priestore pod vrchnimi skrinkami vedla rury.....aj preto rozmyslam dat ju do takej vysky ako rura
Odpovedať
Do vysky ako je rura? to bude moc vysoko, strkat tam pribory a pokazde si ju plnu spinavehoriadu vysuvat popod nos. da sa dat do vysky tak cca 20cm nad zem ale 60 a vac je uz vysoko.
Odpovedať
@atlaska myslis ze to nie je dobre, videla som tu par takych obrazkov a vyzera to dobre aj prakticky....
Odpovedať
@zabkakatka tá kuchyňa je strašne rozbitá, mala by si to celé prekopať, zjednodušiť, tie otvorené police sú úpln nanič v tvojom prípade. Chýba ti úložný priestor - police nepovažujem za úložný priestor, sú to lapače prachu. Digestor by v tvojom prípade bol lepší vstavaný, skús to zjednodušiť.
Odpovedať
@stolverka .... presne takyto nazor som asi potrebovala pocut... len ja sama si asi neviemporadit som nejako "prilepena" na tuto verziu ze cokolvek zacnem riesit inak vzdy ma to nejak taha na tieto smery... :-( ale skusim.......... Veeelmi krasne dakujem a ocenim aj dalsie rady - ak sa miporadi nieco vymysliet pridam sem :-)
Odpovedať
@zabkakatka už sa z toho nedostaneš, máš zacyklený pohľad, sama to neurobíš podľa mňa. Daj si urobiť poriadny návrh niekde. Toto je nepoužiteľná kuchyňa, neber to prosím ako kritiku, ale ako dobre mienenú radu. Kuchyňa je investícia pomerne veľká a budeš v nej existovať asi pomerne veľa rokov a z tohto budeš strašne neštastná už po montáži. ;-)
Odpovedať
@stolverka .... VED PRAVE TOHO SA BOLIJM, ze potom budem nestastna.... rada by som nejaky odborny navrh,len som viac menej stale doma s detmi tak je mi tazko ist niekam do studia.... skusim najst niekoho tu - vies mi poradit? aaa som rada za taketo nazory, cenim si to a DAKUJEM :-) :-) :-)
Odpovedať
@zabkakatka ....nasla som tvoj prispevok ze aj ty robis navrhy? toto by si nevzala? :-S :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
lenze ta na obrazku co si pridala nieje v vyskz el.rury,ta sa dava vyssie. @zabkakatka
Odpovedať
ja mam umyvacku a ruru v 1 skrinke, umyv. zacina 33 cm nad zemou a hned nat tym rura. Ak si mozes dovolit dat do 2 skriniek, tak idealne je umyvacku o 10-20 cm este vyssie a ruru nizsie. a umyvacku v kazdom pripade hned pri drez. Tym zacni, to je zaklad a ostatne veci obstavaj okolo toho. a samozrejme od chl. ides ku drezu a potom k VD. VD skor 15-20cm od rohu, aby sa ti pohodlne varilo aj pri lavych. Mas to fakt rozbite, mne sa paci jednoduchsie, vysoke a horne skrinky az po strop, digestor schovat do skrinky a policky nahradit skrinkami.
Odpovedať
@ervin01 dakujem za napady a inspiraciu - zaujimavy napad, doteraz som nikde nepostrehla a kedze ma to ozaj zaujala chcem sa spytat ci nemozes poskytnut foto ako to mas - mozno by sa to dalo aj u nas, rada by som to videla ak sa da.... :-o este raz dakujem, skusim nieco s tou mojou poriesit
Odpovedať
hotova bude asi az o 5 tyzdnov...potom dam. neviem, co mas na mysli, ale ak ti ide o umyvacku, tak v tomto je slovensko naozaj pozadu, v zahranici to uz je roky bezne. V BA som to videl iba na 1 mieste a samozrejme zahranicny vyrobca, DAN v Korzo na pestovatelskej. Chod si vyskusat, ci ti pasuje vyska alebo si zaskoc do viedne, tam je to v kazdom obchode, aj v kike, tak mozno aj v slovenskej.
Odpovedať
@ervin01 mycku vo vyske ma vystavene TPD, KIKA aj kopa kuch. studii.Ked sme vyberali kuch.studio bolo to pred 4 rokmi skoro v kazdom. @zabkakatka na tom poslednom obr. co si dala je to fajn, ale do vysky rury to nedavaj,hlavne ak chces zasuvku na pribor v mycke. My mame nakoniec mycku na zemi z dovodu zeby musela ist na inu stenu ako je drez a to v ziadnom pripade. mame totiz len ostrov a plnu stenu do vysky stropu.Ziadna zastena,horne skrinky.
Odpovedať
@atlaska moze byt, ale ked ja som pozeral pred 6 rokmi v studiach, tak to u nas este nebolo, hoci v zahranici vtedy bezne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@ervin01 ahoj, dostala som sa k tejto diskusii. Bolo by mozne prosim dat sem fotku Vasej vyvýšenej umývačky riady? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
ja potrebujem takisto poradit s kuchynou. nepotrebujem ziadne mimoriadne graficke 3 d navrhy. len niekozho kto mi to nakresli hoci aj na stvorcekovy papier, mam tolko navrhov, ze sa neviem vysomarit, a kazdy tyzden to menim. dokonca menim aj tie najzakladnejsie veci, miesto varenia atd. viete mi niekoho odporucit kto bude mat triezvy pohlad na vec?? :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?