Prečo nám neodteká voda z novej umývačky riadu?

Profilova fotka
Vodár nám nastavil úplne novú myčku na riad, všetko sme robili podľa návodu a všetky programy nám išli iba 10 minút a píplo, že je umyté, naspodu myčky nám zostalo kopec vody, ktorá neodtiekla a svietilo, že treba skontrolovať vaničku. Keď sme nadbytočnú vodu dali ručne preč, program išiel cely, ale na konci zostala opäť voda. Skontrolovali sme hadice, odtok, všetko v poriadku, vie niekto poradiť? Ďakujem.
Odpovedať
V odpad.hadici je plomba-zátka dal ju preč?A ked nie tak jedine servis.
Odpovedať
vydáva umývačka normálny zvuk? Nám začala vydávať divný zvuk pri zapnutí čerpadla, zistil som že manželka nespratala z tanierov a upchal sa filter a vodu nevedelo poriadne prečerpávať a tým pádom ani nezohrievalo a ani neumylo, prečistil som všetko a funguje v poriadku. Treba skontrolovať či je odpadová hadica priechodná, a či vôbec zapne čerpadlo, vybrať filter z umývačky, ten v strede dole či je čistý a priechodný. Ak bude všetko ok tak servis.
Odpovedať
Odporucam skontrolovat odpadovu hadicu...a jej napojenie do sifonu. Prepokladam ze to mate napojene na spolocny sifon ako drez. Ci je urobeny otvor...v sifone na bezproblemovy odtok. Pripadne ci je filter riadne osadeny filter.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj keď píšeš že to zapájal vodár. Popíš ako to je zapojene.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Neodteka ani nám voda, je možne že je tam plomba, ale na strane vnutri v umyvacke,treba jedine servis?dakujem Ak vie niekto pomoct poprosim spravu,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Vcera som riesil rovnaky pripad u nas ako je zapojenie do spolocneho sifonu tak na T kuse bola blomba ale nie ako sa napaja hadica ale az ako sa spaja ta tenia cast do trubky tiey som to cele demontoval , priadne ak mate micku vstavanu nie je niekde za linkou zahnuta zalomena hadica?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja som prave riesil podobny problem - neodtekala voda. Skontroloval som odtokovu hadicu aj som resetoval umyvacku aj odblokoval ochranu proti preteceniu, ale nic nepomohlo. Prisiel opravar, pozrel na odtok (nie hadicu, odtok pod drezom) a zistil, ze to bolo zablendovane (tam kde montaznici pripojili hadicu z umyvacky), cize voda nemala kam odtekat. Tak to odrezal, pripojil hadicu a umyvacka ide. Dufam, ze aj pojde bez problemov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
odteka vam voda z hadice?alebo ostava po v hadici po skonceni programu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?