Pracovná doska biela hladká verzus štruktúrovaná

Chcela by som bielu pracovnú dosku a stolár ma presviedča, aby som si nedala hladkú, že tam budú veľmi vidieť otlačky a capky. Mám si vraj dať štruktúrovanú, odporúčal mi také niečo ako jemné zrno.Ja sa ale obávam údržby. Máme totiž teraz v byte parapetné dosky plastové s takýmto nejakým povrchom a absolútne sa to nedá vyčistiť. Sú tam fľaky, aj keď ich drhnem. A údržbu pracovnej dosky v kuchyni si predstavujem tak, že ju kedykoľvek ľahko pretriem a nie že ju musím drhnúť pri každej kvapke niečoho. Možno ale tie pracovné dosky do kuchyne sú z úplne iného materiálu (je to EGGER) a nič takéto nehrozí. Tie parapety sú možno nekvalitný plast. vôbec sa v tomale nevyznám a nerada by som urobila veľkú chybu. Máte niekto bielu pracovnú dosku? Či už hladkú alebo štrukturovanú? Ako sa udržiava? Ďakujem.
Odpovedať
@mamahanka ja mam pracovnu dosku taku zrnitu (nie hladka ako lamino dvierka) Nie je sice cisto biela ale len jemny zelenkavy mramorovy efekt tam je a udrzuje sa super. ziadne flaky ani po 7r.
Odpovedať
Ďakujem, asi teda pôjdem to toho zrnitého povrchu... A čo ďalšie skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam bielu, ale s kvetinovym vzorom...udrzba super....ziadne odtlacky...tiez je akoby taka drsnejsia...neviem to opisat....ak by som menila, znova len taku dam....tmave sa mi nepacia...anevidiet na nich tak bordel....ale to je moj nazor...kazdy nech si da, co sa mu paci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, že drsnejšia, pokiaľ to nie je kalené sklo, alebo technický kameň. Hladká je háklivá na mastnotu(stačí aj pot z prstov) a bude vidno capky, to isté platí aj na dvierka, lesklé jedine striekané lakované kvalitným lakom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?