Potrebuje lesklý materiál náročnejšiu údržbu?

Profilova fotka
..momentálne riešime kuchynu a neviem sa rozhodnuť neako sa bojím tej lesklej :)
Odpovedať
samozrejme ze ano. na lesklom povdrchu vidite kazdy otlacok prsta, kazdu drobnost. to mate vecne lestenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Absolútna hlúposť. MÁM bielu lesklú a jednoduchšiu na údržbu nepoznám. A to som ich už zopár vystriedala :) A inak... je tu asi tisíc diskusií na túto tému. Pohľadaj. Teoretické rady ... :-| Je fajn ak ti odpovedia ľudia z praxe.
Odpovedať
Profilova fotka
doteraz ziaden problem... ale je rozdiel cervena, cierna leskla alebo biela.. ja vravim o bezproblemovej bielej
Odpovedať
Za 8 mesiacov co byvame som lestila 2krat :) Je to presne naopak ako hovori @stanislavao - otlacky je vidno akurat na chromovych uchytkach, inak si neviem vynachvalit. Mame aj bielu pracovnu dosku, inu uz by som nechcela - lebo ked ju vycistim tak viem, ze je naozaj cista a nie len naoko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
bílá lesk je v pohodě, černá lesk mě štve:)) tam je vidět každý otisk
Odpovedať
nepotrebuje
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam kuchynu lesk/mat.....aj na jednom aj na druhom vidiet packy, otlacky, spinu......ale udrzba na lesklej casti je menej narocna ako matnej...ja by som ten mat uz najradsej z kuchyne vysmarila....
Odpovedať
Profilova fotka
my mame hore lesklu bielu kuchynu a otvara sa vsetko na push, cize je jasne, ze capance tam su... ked na to zasvieti slnko, tak je to vidiet, inak nie... ale tak pretries handrickou a pohoda, ale dole mame drevo - dub a na tom nie je vobec nic vidiet... ale ak zrovnavas biely mat a biely lesk, tak lesk mas lahsi na udrzbu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
tiež máme pol roka bielu lesklú arylátovú kuchynskú linku a údržba je bezproblémová, môžem naozaj iba odporučiť. Určite by som si ju dala znovu, nebanujem, skôr odporúčam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam lesklu svetlosivu linku a teda udrzba je omnoho narocnejsia ako javor, ktory sme mali predtym. nenechajte sa osalit :-) verim, ze na bielej je vidno menej. Stara linka bola uplne svetly javor a okrem vykydnutej nutely detmi na dvierkach nebolo vidno naozaj nic a pol roka neutrete dvierka by nikto nespoznal. Vela zalezi aj na tom, ako je umiestnena v miestnosti, ci na nu priamo svieti slnko. Svetlo robi vela a niekedy vidno capky viac, niekedy menej. Moj vyber svetlosivy lesk a biela pracovna doska, nebol z tych najpraktickejsich, hoci to vyzera ohromne :-) :-) :-) Na doske vidno aj smietka kavy spadnuta. Takze odporucam navstivit niekoho, kto ma taku linku a poskusat a pocapkat mokrymi rukami atd... Ja som si po prestudovani diskusii tu tiez vybrala lesk, pretoze vsetci tu presviedcali, ze nie je nic vidiet. Mame kvalitnu linku najvyssiu radu od Hanaka, cize to nie je kvalitou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?