Porovnanie drezov Blanco a Schock

rozhodujem sa medzi tymito znackami, vyberam si svetly drez, tak ma zaujima ci sa da Blanco porovnat so znackou Schock a ich drezmi cristadur (myslim povrchovu upravu a naslednu starostlivost). U schocku som nenasla vhodny odtien k mojej prac.doske a blanco ma odtien hodvabne seda, len sa bojim, aka bude udrzba. dakujem za odpovede
Odpovedať
Drezy SCHOCK a BLANCO sú porovnateľné, obidve značky sú nemecké. Drezy BLANCO sú vyrobené z materiálu SILGRANIT® PuraDur® II.V materiáli sa nachádzajú účinné látky odpudzujúce vodu a nečistotu. Materiál je odolný voči poškrábaniu. Škrábance ak aj vzniknú, dajú sa odstániť pomocou vlhkej kuchynskej hubky. Predávame drezy BLANCO, zatiaľ nevieme o nikom, kto by mal s nimi nejaký problém.
Odpovedať
Profilova fotka
@altisid dovolím si celkom nesúhlasiť, úprava od Schock nanogranit, je hladšia od blanco. Starostlivosť je v pohode...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
posuvam diskusiu, zaujima ma porovnanie...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
to by zaujímalo aj mňa to porovnanie a ešte pozná alebo má niekto značku DEANTE?
Odpovedať
@altisid ak sa nemylim s granitovymi drezmi prisla ako s novinkou prave firma Shock. Niektore dalsie nemecke firmy potom od nej odkupili licenciu na ich vyrobu.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme v ponuke iba značku Blanco. V porovnaní s inými značkami, ponúkajú bezkonkurenčný predajný aj popredajný servis ;-) .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?