Poraďte so zástenou v kuchyni

Profilova fotka
Čaute strecháči :) , pomôžte mi vybrať zástenu.. 1.varianta - biela mozaika, ktorá nam ostala ešte z kupelne (trebalo by ale vačšiu časť doobjednať a moj otec nevie/nema rad lepit mozaiky) 2.varianta - vytvoriť vlastnú mozaiku z týchto obkladačiek http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/m... alebo z bielej dlažby,ktorej sme veľa objednali 3.varianta - objednať nové obklady ja som buď za tu 1. alebo 2. z bielou dlažbou.. ale tak či tak je to mozaika.. neviem prečo to je preňho a spol. také ťažké..je to iné ako normálny obklad? pretože obklad lepil sám v celej dolnej kúpelni a urobil to pekne rovno :-) Ďakujem za rady a dúfam že nám pomôžete sa rozhodnúť :)
Odpovedať
Profilova fotka
vidím, že je tu veľa ochotných ľudí, ktorí by sa vedeli vyjadriť :( no nič musim si pomôcť sama.
Odpovedať
Profilova fotka
@misheelka2 velmi sa mi paci ten smotanovy obklad,neviem sice aku budes mat kuchynu,ale ak sa Ti to hodi k linke,tak preco nie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misheelka2 ak mas na to nervy, tak by som isla do vlastnej mozaiky, moze to vyzerat skvele a urcite to bude original :)
Odpovedať
Profilova fotka
@misheelka2 Dala by som dvojku.
Odpovedať
Profilova fotka
@kapa34 @mimca77 @pernikova_chalupka tak predsa sa niekto ozval :) ďakujem vám za rady.. rozhodla som sa pre dvojku s tou bielou dlažbou.. skúsim to podľa návodu na sashe.sk kde to jedna pani/slečna lepila na sieťku .. držte palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misheelka2 ten navod na sashe.sk je super, ak myslis ten s bielou rozbitou dlazbou, oranzovymi mozaikovymi dielikmi a tmavohnedou sparovackou, robila som podla toho mozaiku na stolik na balkon a je to pecka :) drzim palce a potom pripadne prilep fotku, nech vidime aka si sikovna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mimca77 ano :) bohužiaľ otec mi to zamietol lebo nemá dobré skúsenosti s lepením mozaiky :( ja by som to skúsila aj sama ale on mi to nedovoli pretože si mysli že to je chlapska praca ]-( dnes ma napadlo že bysom to tej bielej dlažby mohla pridať aj kúsky zrkadla .. možno ho presvedčím a nelepím to cele sama :) nevieš mi povedať či je ťažké nalepiť tú sieťku ? robila si to sama?
Odpovedať
Profilova fotka
Ano robila som to sama, v tom navode je to fakt tak krasne a prehladne popisane, ze to nie je vobec nejako extremne zlozite, len sa s tym treba vyhrajkat. Jedine varovanie co by som dala - nefandi si a nelep to rovno na sietku, naozaj si to najprv poukladaj, milion-krat to poprekladaj, kym to dobre vyzera a az potom to lep na sietku, troska som sa na tom odfajcila v zaciatku :) Ma mrzi, ze otec to nechce, ludia maju casto strach z takychto veci, je to skoda, pritom je to take krasne...drzim palce, aby nakoniec povolil a ak ano, tak potom nezabudni dielko odfotit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?