Poraďte s návrhom kuchyne

potrebovali by sme poradiť s návrhom kuchynskej linky. Do rozmerov našej budúcej kuchyne sa štandardné veľkosti skriniek akosi nezmestia - vždy je niečo naviac alebo menej... v kuchynských štúdiách nemajú také skrinky a stolári zasa nevedia spraviť poriadny návrh podľa našich predstáv. Vedel mi nám prosím niekto poradiť??? vopred dík ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sino2003 no na zaklade info, co si dal k dispozicii, ti asi vela ludi neporadi..
Odpovedať
Ked mas svoju predstavu tak si to nakresli na papier, pravitko a ceruzku mas a chod za stolarom, vyrobia ti co im zadas. Nechapem aky navrh cakas od stolara,ten vie kam aka skrutka o architeture ci dizajne vela nevedia.
Odpovedať
@sino2003 je tu viacero dizajnérov, ktorí ti môžu spraviť návrh, ale samozrejme nie bezplatne.
Odpovedať
Profilova fotka
co neviete po slovesky? je to vec dohody.nevidim ziadny problem.vy viete,co chcete,my vieme,ako na to.pozdravujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sino2003 daj tu podorys kuchyne a suvisiacich veci (obyvacka, jedalen... ak je to otvoreny priestor) nieco vymyslime, ale asi si neoslovil spravne kuchynske studia, niektore robia aj atypy, ale sikovny dizajner ju spravi aj z typizovanych skriniek, da sa to riesit aj inak... ;-)
Odpovedať
@sino2003 skus ist na to ako ja zhruba, my sme uz pri finale navrhu od 22.4.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak máte záujem, napíšte mi. Robím návrhy kuchýň aj s vizualizáciami a hlavne máme aj výrobu a vieme vyrobiť všetko čo sa dá. :) Pozrite si moje portfólio. Takže od nás dostanete návrh architekta, dobrú cenu ale hlavne dobrú kvalitnú kuchyňu. Dobrá kombinácia, nie?
Odpovedať
mám kamaráta čo robí návrhára a majú aj výrobu na mieru, online návrh unho teraz po zlave stojí len 23 € robí skvelé návrhy a nieje to tak že ti dá jeden obrázok, normálne sa ti venuje a poradí, no je to odborník ale neviem kolko este bude trvať tá zlava, napíš mi a dám ti kontakt do správy ked chces, tu to nemozem vypisovať
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?