Poradte s kuchynkou ..

POmozte mi vymysliet vrchne skrinky..hlavne obe nestastne rohy :(..farba bude oliva hore a wenge mali dole, cierne spotrebice ..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, existuju aj rohove skrinky :) Alebo si tam daj otvorene police rohove to by mohlo tiez super vyzerat. A neviem ake vysoke su tie horne skrinky, ale ja by som dala vyssie, lebo nemas tam vela odkladacieho priestoru a dala by som aj nad chladnicku jednu.
Odpovedať
Chladnicku by som nedavala k rure, bude mat väcsiu spotrebu.
Odpovedať
Na tvojom mieste by som dal do rohov len poličky,nemusia mať ani zadnú stenu, do nich si môžeš dať napr koreniny, podľa mňa to pekne oživí ten priestor. A horné skrinky by som dal jednodverové a nie takéto delené . Veľa zdaru :)
Odpovedať
hmm ono je najlepsie ak sa riesi cela miestnost ako celok nie len takyto vycuc. no a v tomto pripade by to chcelo zaprve viac info a aj viac zmien na vzhlade kuchyne.:(
Odpovedať
ked mozem poradit, tak si nikdy nedavaj policky. Ten prach a mastnota co ti tam bude sadat ti bude davat zabrat to stale upratovat.
Odpovedať
Omlouvám se, ale já bych ji asi nechala navrhnout uplně jinak. Mě osobně se nelíbí ta strana u okna, dřez v rohu, lednice vedle sporáku. Rohové skřínky v dnešní době nejsou žádný problém. Do polic bych po osobní zkušenosti znova nešla. Otevřený police dole jsou ti k ničemu, nahradila bych ji skřínkou. Co takhle dát dřez pod okno? Zkus obejít několik kuchyňských studií a nechej si vypracovat kuchyně..pak si vyber. Prostoru máš dost a myslím si, že by se dala kuchyň vypracovat lépe.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?