Poraďte firmu alebo majstra na zhotovenie linky v Žiline

Ahojte poradte firmu alebo šikovného majstra stolára ktorý by nám zhotovil linku do malej kuchyne + vaše skúsenosti.Prikladám foto z internetu aká je strašne veľká len by sme chceli modernejší kukuč. A ak by ste vedeli posúdiť koľko by nás mohla stáť.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak mi pošlete podklady, teda pôdorys môžem Vám dať cenovú ponuku. Spolupracujem s firmou ktorá má veľkovýrobu a viem ponúknuť zaujímavú cenu. Sme z NR ale to nie je problém, tento týždeň ideme do Kysuckého Nového Mesta montovať jednu linku, tak by som sa vedel aj staviť. Prajem pekný večer. S pozdravom Ing. arch. Ľ. Kováč
Odpovedať
Profilova fotka
Stolarstvo damit
Odpovedať
@jankad1 ahoj môžeš popísať postup ako si sa dopracovala ku linke prišiel k vám domov, mal nejaké katalógi, ponúka aj digestor a dres, kedy ti povedal ceny bola aj záloha, za ako dlho si ju mala namontovanú diky
Odpovedať
@nikolino2 môžem odporučiť šikovného stolára Romana Mrenku, Robil nám kuchynskú linku, max spokojnosť z našej strany. Výborná komunikácia, super prístup k zákazníkovi, krátka výrobná doba, super montáž. Foto linky mám v albume. Všetko prepracované do najmenšieho detailu.
Odpovedať
@andri_b koľko vás vyšla linka? a ten odkladač na horúce hrnce Ďakujem
Odpovedať
@jankad1 ok pošli fotky a kovanie máš aké Ďakujem
Odpovedať
@nikolino2 cenu posielam do IP, podkložka pod hrniec je z Ikea za 3,99 €
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankad1 prosím ťa a náhodou také veci ako príborník no vnútorné vybavenie linky majú tiež? ako si poriešila smetný kôš ak máš zabudovaný v linke môžem poprosiť foto? aká je to firma?
Odpovedať
@jankad1 ty si taka aktivna v tejto teme ze mam pocit ze to budes ty osobne kto zhotovuje tu linku
Odpovedať
ja mam decodom a je super
Odpovedať
@majster1 presne tak zadala som tému lebo chcem aby mi niekto poradil a za to som vďačná a nechápem načo si sem pchal svoj príspevok keď je od veci.(žiadna rada)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?