Poraďte dobré hrnce

Čaute baby, potrebovala by som poradiť. Varím už nejaký ten rôčik, no nikdy som nemala kvalitné hrnce. Obyčajne vždy len z Poľska z trhu. No konečne som sa dožila situácie, že si chcem kúpiť normálne vybavenie do kuchyne - začnem hrncami. Lenže neviem vôbec akú značku. Nie najdrahšie, také za rozumnú cenu dobrá kvalita. A tiež rozmýšlam či sadu hrncov, alebo je lepšie samostatne. Poraďte aké máte vy doma. Ďakujem.
Profilova fotka
ja mám doma Tescoma Tulip, tlakový hrniec rozhodne odporúčam tefal clipso control a teraz dokupujem hrnce titánové od proguss.sk po kuse :)
ja mam hrnce zelmer satino (kukni na nete), dostala som na vianoce....vari sa mi dobre, akurat mi chybal taky mensi hrniec na zohriatie niecoho alebo tak...ale u mna zatial spokojnost...ale zas ako vrvaim varim 4 mesiace :)
Profilova fotka
Určite si kúp s železnými rúčkami, my máte Tescoma Presto s takými čiernymi úchytkami a časom asi po roku nám pukajú- umývame v umývačke možno preto alebo keď plyn ich opáli čo sa mi sem tam stane ak dám silnejšie. Určite odporúčam ako dlhodobšiu investíciu s železnými rúčkami- aj keď potom musíš používať chňapku. Ešte mi pri týchto hrncoch vadí že ak umývam pokrievky v umývačke tak pod tým držiakom čo sa pricucáva na sklo ostáva voda, tú musím po každom umytí odtiaľ odstraňovať. Tlakový krniec tiež odporúčam, hlavne kvôli úspore času pri varení, my máme značku Banquet- ale je vynikajúci, bezpečný a ľahko udržiavateľný- ten plne odporúčam
ja mam AMC, je to sice investicia, ale su uzasne!!!!! Je tam aj specialna pokrievka, takze mas aj tlakovy hrniec. Ja ich mam uz 10 rokov a su ako by som ich kupila pred mesiacom. Udrziavaju sa perfektne, ak sa aj nieco pripali, staci voda a super sa umyje....
@erika2x poradim ti pouzivat na tejto stranke vyhladavac skor ako zalozist duplicitnu temu http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch... http://tinyurl.com/c9ymcsr atd. ;-)
Profilova fotka
Diskusia už existuje, využi horeuvedené linky. Pekný deň.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?