Oceľová mriežka pri varnej doske

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradit. Mate niektora na pracovnej doske, vedla varnej dosky, namontovanu ocelovu mriezku na odkladanie horucich hrncov? Ste s tym spokojne a kde to mozem dostat a kolko to stoji? Dakujem!!!! Katarina
Odpovedať
Milá Katka xx ocelovú mriežku nemušíš mať namonovanú ,dostať ju v ikei v Bratislave a stojí asi250-500sk je to volne položitelná mriežka.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ju chceš mať priamo namontovanú v kuchynskej linke, tak je najlepšie ísť do kuchynského štúdia, či nejakej lepšie vybavenej predajne a tam by ti mohli poradiť a dať i na výber nejaké rozmery, ale bude to samozrejme s cenovou prirážkou - za to, že si išla cez štúdio :-( Neviem ako by sa čistilo okolo tej mriežky a pod ňou, keď ti náhodou kvapne :-( Viem, že sú rôzne, ktoré sa nemontujú - môžeš ich presúvať aj s teplým hrncom hoc na jedálenský stôl alebo tak.., ale na to sú aj obyčajné korkové podložky - také hrubšie "kolečká" - predávajú sa práve pod horúce hrnce. A zasa ich môžeš použiť aj na jedálenský stôl - ak napr. servíruješ teplejšiu polievku - nech už je v hrnci alebo v polievkovej... Neviem, či som poradila.
Odpovedať
Nerezové tyčinky alebo guličky sa dajú vložiť len do kompozitných materiálov typu corian. Čistenie je jednoduché. Na klasickú lamino dosku sa podložka akákoľvek dá len voľne položiť, nefrézuje sa do dosky. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?