Obklad alebo zástena v kuchyni?

Mám dilemu, či dať do kuchyne obklad alebo zástenu? Co je praktickejsie a lahsie na udrzbu? AKo to vyriesit v mieste, kde bude digestor?
Odpovedať
pre mna zastena. spary v obklade uz po case nevycistis, zastenu pretrem a hotovo. a kuchyna je opticky jednoliatejsia :-)
Odpovedať
zástena, lebo nemá špáry a keď sa ti zunuje tak to fakt ľahšie vymeníš ako obklad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
doteraz som mala obklad a som nesmierne rada, ze sa ho konecne zbavim, do novej kuchyne si idem dat zastenu, prsne pre dovodu, ktore uviedli kolegynky nado mnou :) navyse - dam si zastenu rovnaku ako pracovna doska, bude to posobit celistvo
Odpovedať
ja som mala aj kachlicky aj zastenu, presne z toho ako pracovna doska. Teraz som dala sklo a som rada. Kachlicky sa strasne cistili v sparach, zastena z pracovnej dosky sa tazko cistila od mastnoty, casto to az skoro neslo dole. Teraz pri skle je to najlepsie ked si to porovnam. Mozno ti to pomoze.
Odpovedať
Do modernej kuchyne zástenu a do rustikálnej kuchyne obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam kamen a je to na nezaplatenie.Nevidno na nom absolutne nic.Zatial ho mam 2roky a este som ho ani raz neutierala.pri umyvadle ked zaspliecham vodou tak to vyschne a za sporakom problem nie je ziaden.Ale je pravda ze ja doma nevyprazam.Mozno vtedy by som hovorila inak ;-)
Odpovedať
Ja by som tiez chcela zastenu ako pracovnu dosku, ale nemoze sa to casom poskodit teplom a vyparmi?
Odpovedať
Ja mám zástenu (takú trocha lesklú ako keby striebornú, svetlejšiu než prac.doska) a dá sa to pekne poutierať a nič nevidno. Niekdy pre istotu zapnem odsávač.
Odpovedať
mimake ..neukazala by si nam foto ? :)
Odpovedať
Nie, zástena ma takú istú povrchovú úpravu ako má pracovná doska, takže je dosť ťažké ju poškodiť. To sa skor poškodí teplom tesniaca lišta za varnou doskou. A ako vyriešiť tú časť za digestorom ?? Asi takto ale, ide o to aký bude digestor, viď foto:_ˇ) Ahojky a veľa šťastia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?