Nerezová varná doska

Drez, digestor, ruru, mikrovlnku budeme mat v nereze. Takze musi byt aj varna doska ale manzel ma strasi ze bude na tom vsetko vidno :-( flaky, zazltnutie, skrabance atd. Ako to riesite vy co mate nerezovu dosku? Dakujem
Odpovedať
Preco by musel byt aj doska v nereze? Pozri kolko ludi tu ma sklokeramicku a digestor nerez. Pleties si na seba bic, najhorsia udrzba aka existuje, jedinykrat sme taku mali na apartmane, doma by som ju nechcela ani zadarmo.
Odpovedať
@atlaska ale my mame plyn a ta sklokeramicka je len elektricka nie? Ake je este ine riesenie aby to spolu nejako ladilo?
Odpovedať
sklokeramika, tvrdene sklo su len povrchy. Mozu tam byt aj plyn.horaky.
Odpovedať
@atlaska uz som to nasla. Dakujem za radu. Dali by sme ciernu sklenenu len teraz musime teda menit aj drez :-( za cierny. A co hovoris na kovovu varnu dosku? To sa tak isto zaspini ako nerez?
Odpovedať
Ahoj...my mame nerezovy digestor a ciernu sklokeramicku plynovu varnu dosku s horakmi a vobec nelutujem, nerezovu by som nedala ani keby mi ju dali zadarmo
Odpovedať
@mosluc to je sklokeramicka alebo cierne sklo? Posli odkaz na svoju ak mozes
Odpovedať
@anjelik87 ja mam nerez tiez vsetko, umyvadlo je pieskovy granit a doska plynova so sklokeramikou. a nelutujem !!!
Odpovedať
@anjelik87 preco by si musela menit drez? To niekde pisu ze musi byt cierny drez a cierna doska? Ja mam nerez drez, ciernu var.dosku. Ved si pozri nejake kuchyne v studiach, ci na nete ako to vyzera.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?