Návrhy a postrehy na nejaké zmeny

Profilova fotka
Do soboty sa musím rozhodnúť, ako rozmiestniť spotrebiče v kuchyni lebo sa bude ťahať elektrika... tak poraďte menili by ste niečo? čo sa vám zdá lepšie, rúra pod varnou doskou alebo vo vyššej skrinke?? Alebo by ste to úplne poprehadzovali? Budem vďačná za každý nápad
Odpovedať
Prvy navrh sa mi pozdava viac. Prakticke je, ze rura je vyssie a lepsie sa manipuluje s pecenym jedlom.
Odpovedať
prvý je lepsi podla mna
Odpovedať
Mne sa viac páči ten druhý návrh - praktická skrinka s roletkou - podľa mňa viac využiteľná ako police. Ja mám rúru pod varnou doskou a vôbec mi to neprekáža. Pod rúrou mám šuplík v ktorom mám plechy na pečenie. Ten druhý návrh sa trocha podobá na moju kuchyňu, s ktorou som max. spokojná.
Odpovedať
som za druhy
Odpovedať
Profilova fotka
@ivetz áno, s tou otvorenou policou máte pravdu, určite viac využijem zatváraciu skrinku, a kebyže dám rúru pod varnú dosku, a mikrovlnku schovám do tej roletkovej získam jednu potravinovú skrinku...
Odpovedať
@mapeba Ja mám mikrovlnku "voľne stojacu" - je iba na "dožitie" (a to už má nejakých 13 rokov) - snažím sa ju používať iba zriedka, keď sa pokazí, iná k nám už nepríde :-)
Odpovedať
ja mam sice ruru pod varnou doskou, ale urcite prvy navrh je lepsi a aj krajsi. len by som ponechala tu roletu vlavo. je to prajticke, ked to viete zatvorit a nikto vam tam nepozera, co tam mate.
Odpovedať
druhy navrh, s farebnostou prveho
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?