Návrh kuchyne

Ahoj, preklikala som si tu kopec inšpirácii, napriek tomu potrebujem pomôcť s návrhom kuchyne. Lepšie povedané, v kuchyni potrebujem veľa odkladacieho priestoru (nemáme komoru), rátame s 2 vstavanými chladničkami, ale tak aby to nepôsobilo stiesnene môj posledný návrh je takýto, prosím Vás o názor, nápad, hocičo. Okno bude zarovno s pracovnou doskou - bez parapety.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám malú panelákovú kuchyňu,bez špajze.,Máme jednú vačšiu ,vysokú skriňu na sposob zavesného systému.Super vec len potiahnem a vyjde celá špajza von,prístup z jednej aj druhej strany.Ak chceš úložný priestor,daj vysuvnú potravinovú skrinu,pozri v googli vysuvne systémy kuchyne.Je to drahšie ako normálna skrinka s poličkami,ale do toho sa fakt oplatí investovat. http://kuchyne.dumazahrada.cz/clanky/...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.kvalitni-kuchynske-linky.c... http://www.stavebnik.sk/clanky/potrav... ak vám bude robiť kuchynu stolár,on vám poradí aké výsuvy existujú,alebo aj v kuchynskom štúdiu :-)
Odpovedať
Ahoj, vyzera to dobre podla mna :-) Kedze mas v kuchyni okno, tak to nebude posobit az tak stiesnene kvoli mohutnym skriniam. V strede je stol, to je klasicky jedalnsky za ktorym budete sediet? Pri planovani kuchyne daj pozor na detaily. odporucam clanok: http://www.zoznamrealit.sk/reality-cl... Drzim place, nech sa ti v novej kuchyni bude dobre varit! :-)
Odpovedať
Ja by som urcite zvacsila pracovnu plochu medzi varnou doskou adrezom, takato nestaci. Drez treba posunut viac doprava. A trochu privysoo sa mi zdaju tie rury, ale mozno je to len zdanie. Inak celkom fajn. A treba vybrat farebnost taku, aby to odlahcilo priestor co najviac. Vela zdaru!
Odpovedať
@kuratko22222 Výsuvné systémy sú v pláne, to len návrh som si kreslila s policou, ide mi hlavne o to že skrinky budú až po strop, a neviem či to nebude pôsobiť tak „ozrutne“ @simi510 Áno, jedálenský pre 6 ľudí @zuzimia Medzi varnou doskou a drezom mám aj teraz pracovný priestor 50 cm, v návrhu je 40 cm nerezová platňa, to aby som mala kam presunúť horúci hrniec zo sporáka, ale pouvažujem o tom posune doprava, farba by mala byť biela matná a pracovná doska zo zástenou z odtieňov breza - to sa ešte presne nevie 
Odpovedať
Ked budu svetle farby, tak to bude Ok a nebude to posobit ozrutne, aj ked budu skrinky po strop. Co sa tyka toho posunu, navrhovala som to podla seba. Ja mam totiz linku usporiadanu tiez v tomto poradi a medzi sporakom (vlavo) a drezom (vpravo)mam presne meter pracovnej dosky a tato vzdialenost sa mi zda super. Ked treba rychlo nieco pomiesat, dociahnem, ked treba oplachnut tiez dociahnem a zaroven sa mi na ten meter zmesti vsetko, z coho varim a co potrebujem mat pri ruke. Tych 40cm sa mi zda fakt malo, hlavne, ked celkova dlzka linky je pomerne velkorysa a da sa hybat aj o meter dalej. Ale samozrejme rozhodnuetie je na tebe. Inak sa mi to zda fajn.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@karkulienka Ahoj, prosím ťa, kde si si robila 3D návrh kuchyne? či to vám niekde spravili? ďakujem veľmi..iv.
Odpovedať
ja by som určite presunula varný panel ďalej od okna. Samozrejme, pokiaľ by si mu nechcela byť otrokom. Mne osobne by sa nechcelo stále umývať okno od frkancov a mastných výparov z varenia. ;-)
Odpovedať
@ivitom kuchynsky planovac ikea
Odpovedať
@nelimatej posunúť sa to už nedá, rátali sme s fŕkancami na okne, ale my príliš nesmažíme a nevypekáme "mastnoty" takže z toho obavu nemám :-)
Odpovedať
@karkulienka ani som to uz nechel posielat ale ked som sa s tym uz bavil... hlavne rozumne rozlozit aby to slo zaradom: uskladnenie,priprava,varenie,umyvanie ----- to co som navrhol urcite nieje dokonale, ale vo vasom navrhu je pravy roh schovany za vysokou skrinkou, neviem si predstavit vyuzitelnost. Vzdali ste sa hornych skriniek na ukor velkych skrin.. treba popremyslat. davam obrazok..... sporak je pri mikrovlnke zastrceny, nieje pisane kolko miesta je od steny k dveram cize len cisto pre inspiraciu.
Odpovedať
Kde si mozem vytvorit taky navrh kuchyne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@angel1979 v ikea plánovači http://kitchenplanner.ikea.com/SK/UI/...
Odpovedať
ano, ale citam, ze dost mrzne
Odpovedať
Profilova fotka
@angel1979 Ja som v tom urobil už asi 20 návrhov a za ten čas sa to len občas sekne ak dám zmeniť veľa vecí naraz. Ale keď počkám tých pár sekúnd tak to veselo pokračuje ďalej. Je pravda že by to mohlo byť svižnejšie, ale treba si uvedomiť že je to online nástroj, nie software nainštalovaný na PC.
Odpovedať
aha no super, dakujem tak teda skusim, dufam, ze je to aj pre blondinky :D
Odpovedať
@angel1979 Ahoj, ja ti mozem poradit jedneho pana co robi kuchyne od Ikei v Kosiciach, ma doma aj vzorky takze ti to moze vsetko vysvetlit , naplanovat doviezt. Aj nam robil a aj rodine. A ani som nemusela ist do BA.
Odpovedať
ahoj, dakujemale su tam aj na mieru kuchyne? mozem poprosit foto tvojej kuchyne do spravy, aby som mala predstavu, ake robi a v akej cene, za aky rozmer tej linky? dakujem
Odpovedať
@angel1979 neviem ako ti mam zaslat fotku do spravy, ale mozem zaslat na mail ak mi ho napises. A tie otazky co sa ako da sa popytaj toho pana.. on uz urobil plno kuchyn, konkretne ti vysvetli co a ako.
Odpovedať
napisem, ale do spravy, poziadala som ta o priatelstvo, tam ti napisme dakujem kasne
Odpovedať
@ivaq mõzem poprosit aj ja kontakt na toho pana, sme z Kosic a tiež planujeme linku z ikea. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?