Na čo využívate dvojvýlevkový drez?

Dievcata, este sa Vas popytam, kto mate drez aj s tou druhou vylevkou - taky mensi drezik ci ako to mam nazvat - na co to pouzivate? Neviem sa rozhodnut, ci mi to treba... :-) Vdaka za inspiracie.
Odpovedať
mam a som max. spokojna. davam do toho napr. zeleninu, alebo v tom rozmrazujem maso .. skratka ti to nezavadzia v dreze, ked ho potrebujes aj na nieco ine. urcite taky budem kupovat aj do druhej kuchyne. len uz urcite nie nerezovy. plus sa mi pacia tie rozne prekrytia, ktore teraz existuju + male vanicky, ktore sa daju dat do toho mensieho drezu - sluzi napr. ako sitko :-)
Odpovedať
My to máme tiež a podobne ako daktarin to používame na zeleninu rozmrazovanie alebo zlievanie vody pri varení ak máš vdruhom dreze niečo iné. :-) Je to veľmi praktické.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my si teraz kupujeme byt a kuchynu nam nechaju lebo je celkom nova ale problem je v tom ze tam maju iba jeden malinky drez. da sa do tej pracovnej dosky dodatocne spravit otvor na väčší drev na ten dvojitý?
Odpovedať
Mám a používam. Viem si ale predstaviť, že by som mala len jednu vaničku, v pohode by som s tým fungovala. Kým som nemala myčku, využívala som prídavnú vaničku veľmi intenzívne, ale teraz menej. Dodatočne sa dá zväčšiť výrez, záleží aj aká skrinka je pod tým.
Odpovedať
hlavně to používám na rozmrazování potravin, jinak taky bych už nevolila nerezový eviku: záleží, jak velká je ta skříňka pod dřezem
Odpovedať
U každého dřezu by mělo být napsané, od jaké velikosti skříňky se dá použít... ;-) Ty dvojité jsou většinou od 60cm.
Odpovedať
mala som dlho jednoduchy drez a teraz mám dvojitý (ale oba drezy sú velké) - povedala by som, že je to odosť praktickejšie a pohodlnejšie...v 2. možeš umyť niečo iné, ak máš v tom prvom niečo... ak máš v linke dostatok priestoru, nie je to zlé, ale ak máš pracovnú plochu malú, bola by jej určite škoda kvoli dvojdrezu...
Odpovedať
mne príde tento dvoj drez prakticky.. priatelova mamina ho ma v kuchyni a ja ho chcem na 100% tiež.. zeleninku či ovocie rychlo oplachneš ked maš niečo ine vo väčšom dreze :-)
Odpovedať
my sme to mali doma, ale teraz ked mame mycku tak nepouzivame skoro ani normalka drez, teda myslim to tak ze sa v nom nekopi riad ani nic tekze ked potrebujem drez tak pouzivam normal drez a maly nepotrebujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak my s manželom sme sa tiež rozhodli pre dvoj drez. Kúpili sme nerezový a preto by ma zaujímalo prečo nie nerezový? Dúfam že sme neurobili chybu. Ďakujem :-|
Odpovedať
Ja osobne by som sa k nerezu už nikdy nevrátila, lebo ak som ho chcela mať pekný, bola som toho otrokom a aj tak to nepomáhalo.
Odpovedať
stolverka, aký máš teraz ? Ja som mala v byte nerezový dvojdres a maximálna spokojnosť. Je pravda že po 8.rokoch už nebol ako nový, ale stále sa dal pekne vyleštiť a keď sa pravidelne staráš, tak sa neza..... 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
jenny, ja som sa starala pravidelne to sa neboj. Vyleštiť sa dal, ale keď som doňho položila napr. lyžicu, tak to buchlo a tá údržba ma proste otravovala. Teraz mám kameninu.
Odpovedať
A aký presnejšie, lebo mňa čaká výber a rada by som skúsila niečo lepšie.
Odpovedať
ja mám blanco metra 5S tuším, s veľkým odkvapom, ale ja som nemala myčku keď som dávala kuchyňu, vedela som, že musím chviľku počkať, tak sa mi hodil. Teraz by som šla do niečoho od Schocku, napr. signus ..., lebo majú krásne tvary. Skús mrk.
Odpovedať
dík, už som skúšala niečo pozreť cez google, určite teraz poriešim niečo iné ako nerez, hoci sa mi páčil.
Odpovedať
Uvidíš aká budeš spokojná. Ideálne, ak nedáš čierny kvôli vodnému kameňu.
Odpovedať
na zaklade diskusii tu na ms a rad kamaratiek sme sa aj my rozhodli pre fragranitovy drez - bledy. mame rohovy s dvoma vylevkami - este nemam odskusane, ale pride mi to prakticke :-) kamosky chvalili, ze nie je narocna udrzba.
Odpovedať
Tak som sa zmýlila, nemám 5S, ale 6S, nie compact, ale veľký. Fakt neviem, či to niekoho zaujíma. :-N
Odpovedať
Isteže zaujíma, iba som tu chvíľku nebola, díky i za radu v IP. Pá 8-)
Odpovedať
Ty stolverka a s tym blancometra si spokojna? Ja som najprv pozerala schocky, ze su najlepsi vraj, ale prave nahodou mi kdesi strcili do ruky letak blanco a nasla som nahodou blancometra robia s takou XL vanickou, to by sa mi hodilo, na plechy, pekace atd, dajak mam furt pocit, ze mi vsetko nevojde do drezu, ja som este zvyknuta na stary velky smaltovany :-) A teraz ho maju v akcii, tak som v pokuseni vybrat si toto. A teraz som si vsimla, ze ty mas daco podobne asi... A prosim ta, aku mas farbu? Mne sa paci ta konakova, ale neviem, ako sa bude udrziavat...
Odpovedať
polepetka, mne sa plech zmestí do metry 5S, ale dnes by som šla do schocku, lebo majú krajšie tvary. Metru XL by som nechcela, je to príliš veľké. Schock má 2 druhy granitu, pri tom jednom type je ale obmedzený výber farieb, ktoré sú v akcii. ozri si na webe je akcia. Ja mám odtieň alumetalic, údržba je OK, koňak sa udržuje dobre tiež, na čiernych je trošku vidno vodný kameň a biele sú zase málinko náchylnejšie na špinenie, čiže o tieto farby sa treba trošku viac starať ako o ostatné. To je všetko. Ja kebyže dnes robím kuchyňu idem cez to všetko kľudne do svetlunkej, ale za predpokaldu, že by som mala biele alebo svetlé dvierka. Drez by si mala ladiť k dvierkam alebo k pracovnej doske resp. zástene. Jám šedú pracovnú dosku aj zástenu, aj sokel, takže u mňa to bola jasná voľba. ;-)
Odpovedať
Hm, tak dik. Ja s farbou este cakam na pracovnu dosku a s tou cakam na dvierka, stolar je zlaty, ked mu dojdu dvierka, pojde s nimi a so mnou vyberat dosku, aby pasovala... :-) tak potom vyberiem drez, ale ratam ze doska bude bud svetla, alebo v takej nejakej hnedej, co by akurat k tomu siel ten konak... Tak este uvidim. Aj schocky maju teraz dobru akciu, a zas mas pravdu, ze tento moze byt zbytocne privelky, nazivo ma to vzdy prekvapi, ze su vacsie ako sa mi zdaju na letaku... Vdaka zatial za tipy. 8-)
Odpovedať
Kameninové drezy sú veľké všetky, takže xl je do vývarovne. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim so stolverkou - povodne som aj ja chcela XL vanicku, stale som sa bala, ze nebude mi "normalna" stacit, ale ked som videla tie drezy nazivo - vanicky su fakt velke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My planujeme do novej kuchyne aj umyvacku riadu a chcem aj dvojdrez, pride mi to prakticke.
Odpovedať
Hm. to hej, aj ja som stale chcela dvojdrez, ale zas ked budem mat umyvacku, tak mi zas az tak velmi hadam netreba, ked si predstavim, kolko pracovneho miesta mi zaberie, a toho tam zas az tak vela mat nebudem... A ani taku velku skrinku vlastne, aby mi tam dvojdrez vosiel - taky normalny velky :-) Tak som sa s nim rozlucila a bude obycajny, ved clovek nakoniec prezije s tym, co ma.
Odpovedať
polepetka a aký si si vybrala?
Odpovedať
no este stale cakam na farbu pracovnej dosky, takze nie som este rozhodnuta, pozeram si akciovy letak schocku a kedze ma manzelik tlaci s financiami dolu :-), tak bud typos - ten sa mi sice tak nepaci, ale ma super cenu, alebo primus. Ale este si popozeram blanco, tam som to tak podrobne nestudovala zatial. Len mam problem v tom, ze u nas velmi nemaju tie drezy na predajniach, a takto naslepo kupovat... Tak neviem, ci nakoniec nekupim to, co uvidim...
Odpovedať
Profilova fotka
My mame od Blanco- Blancozia 45S, je na skrinku 45, my tam budeme mat sice ovela vacsiu, ale prave kvoli oknu sme dali mensie, aby sme mohli nim este pohnut doprava, dolava, aby sa dalo okno otvorit :-D a vyslo paradne.... Tiez si myslim, ak je umyvacka netreba neviem ake velke....ale to asik kazdy dla seba... My tu v podnajme mame mensi drez a da sa celkom :o))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?