Môže byť vedľa chladničky vstavaná rúra?

Ahojte nie som si celkom istá, prosím poraďte - môže byť vedľa chladničky vstavaná rúra?Ďakujem
Odpovedať
samozrejme, moze!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
samozrejme , ze moze, ruru nepouzivas denne a navyse obe su dobre odizolovane, hlavne vstavana chladnicka zapenena polystyrenom, takze sa nemusis bat :) horsie je mas sporak vedla chladnicky podla mna...
Odpovedať
Profilova fotka
Môže, ale ak je len troška možnosť o iné riešenie, treba ju využiť.
Odpovedať
mne povedli v Miele ze ak mam ruru od nich tak tie mozu, pri inej rurue nezarucuju vybavenie pripadnej reklamacie chladnicky. inde mi povedali ze moze ak je rura odvetravana dopredu-ked ti spredu fuka von teply vzduch a ze ejdine co sa moze skor na chladnicke pokazit je tesnenie.
Odpovedať
moji rodicia maju vstavanu ruru pri chladnicke. moze to byt, len sa na boku dvierok , za ktorymi je vstavana chladnicka odlepuje dyha v tom smere ako je rura. ale uz to tak maju 10 rokov a chladnicka stale funguje.
Odpovedať
Profilova fotka
My to tak mame uz rok a je to v poriadku. Jedna odvetravacia mriezka je dole, manzel urobil pre istotu aj z vrchu, lebo nad tou rurou mame este mikrovlnkuu.
Odpovedať
može, cca pred mesiacom buď na ČT alebo Stv, bol test spotrebičov - chladničiek a testovali aj chl. zabudované vedľa elekt. rur, sice sa nekazia, ale majú oveľa väčšiu spotrebu elektrickej energie
Odpovedať
Ejha, baby a sporak vzdialeny cca40cm od chladnicky??Ci radsej nie??
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
http://www.eanitra.sk/new1/sk-poraden...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?