Máte skúsenosť s porcelánovým drezom?

Ahojte, hladam vsetky informacie, rady a postrehy ohladom pouzitia porcelanoveho drezu v kuchyni. V kupelni ma svoje dlhorocne uplatnenie, no v kuchyniach ho malokde vidiet, aj to hlavne na showroomoch, alebo fotkach kuchyn. Ma niekto skusenost? Vdaka.
Odpovedať
Myslim, ze uz tu taka tema bude....nevadi, este raz....mame keramicky drez z ikei - http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... (ma asi 50kg :D) sme spokojni, moze sa zdat, ze je krehkejsi ako vsetky tie granitove/silgranitove drezy, ale zatial sa nam nijako neposkodil, co sa tyka nasiakavosti, pride mi odolnejsi, aj sa lahsie cisti. Samozrejme, nehodi sa do kazdej kuchyne.
Odpovedať
Tiez mame keramicky z Ikea, tiez som s nim maximalne spokojna, nemenila by som. Zo zaciatku som mala obavy, ze ked mi nieco spadne, ci sa neposkodi, ale teda mozem povedat, syn tam kludne hodi aj skleneny pohar :-S , zatial sa nic drezu nestalo.. Udrzuje sa velmi dobre, zatial (po roku a pol pouzvania) ziadne skrabance, ci ine poskodenia, alebo flaky na nom nemam, ked ho vylestim, tak je ako novy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?