Linka vs. drez

Profilova fotka
Potrebovaôa by som poradit kto ma skusenost idem kupovat linku kuchynsku a drez... lenze drez chcem lacnejsi ale rozmery u skrinky pod drez su 80x45 cm a drez je 78x45... vacsina drezov ma 78cm... z toho mi vyplyva ze to bude male... dakujem za rady kde kupit a co s tymi 2 cm :) na heureke som si dala vyhladat vhodny drez ale vsade su len 78cm...
Odpovedať
Profilova fotka
pozerala si aj znacku TEKA? maju fajne nerezove drezy, aj take s mensou odkladacou plochou.. aj my mame TEKU a spokojnost :)
Odpovedať
Profilova fotka
napr. nerezovy TEKA a granitovy tusim Blanco...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana2711 nie je to male, su to standardne rozmery. Takto sa to proste vyraba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana2711 este mi napadlo, ze ak sa bojis, ze co s tymi 2 cm, tak ten drez, co chces kupit ma byt na pracovnu dosku alebo chces namiesto pracovnej dosky? Lebo ak je to zapustene do pracovnej dosky, tak sa jednoducho vyreze diera podla potreby a tie 2 cm su jednoducho sucastou pracovnej dosky. Su aj drezy, ktore su namiesto pracovnej dosky, ale tie su presne 80 cm.
Odpovedať
Preco by to bolo male? vacsi by si tam nenatrepala. 80cm je vonkajsi rozmer skrinky, ja mam v 60tke skrinke drez 40cm. Neboj budde to OK.
Odpovedať
Ved to vobec nevadi, pracovnu dosku budes mat predpokladam v jednom kuse prechadzajucu aj na vedlajsiu skrinku (alebo skrinky).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?