Kuchynský stôl pri stene a obklad k nemu

Z dôvodu menšej kuchyne musíme dať stôl pre dvoch ku stene. Obávam sa však neustále znečistenej steny. Čím obložiť, natrieť stenu, aby sa dala umyť? Niečo pekné efektné. Tapetu? Dlaždicky? Ten istý materiál ako bude kuch. linka? Máte nejaké nápady, alebo už zrealizované kuch. kútiky. Prípadne link na stránky malých kuchýň. Dakujem.
Odpovedať
vinylová tapeta - je umývateľná, nevidím pôdorys, ale najlepšie ak by mohla ísť na celú stenu. Len vybrať vhodný dekor. Obklad nie a ani materiál kuch. linky - je to hrubé - bude to v malom priestore pôsobiť ťažko. Ešte možno umývateľný farba.
Odpovedať
Profilova fotka
ja doma som si to vyriešil takto - na stenu za stôl som dal laminátové parkety, take isté, ako sú na podlahe. Umývateľná farba sa mi vôbec neosvedčila, aj tak to bolo stále zafrckané :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@peterpinke prosím vás aký máte rozmer toho stola? je robený na mieru, alebo kupovaný? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@veronka Zdravim, je to robene z kuchynskej pracovnej dosky, predna hrana original zaoblena, boky su olepene hranovacou paskou. Rozmer 60 x 120 cm. Pri stene je to uchytene dvoma kovovymi uholnikmi, vpredu su nasrobovane dve chromove nohy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@peterpinke ako ste prosim uchytaval tie parkety na stenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@majcu Pozri fotky, najprv som urobil rost z latiek, k tomu je to priskrutkovane, ale iba po obvode (hlavicky skrutiek som nasledne zakryl rohovymi listami) a v mieste, kde je stol upevneny o stenu. Hrubku latiek na rost som dal podla rozmeru rohovej listy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?