Kuchynská linka s otváraním tip on - servo drive

Profilova fotka
Ahojte modrostrecháči, máte niektorá kuchynsku linku, ktorá ma otvárenie tip on, servo drive? odporúčate, alebo zbytočnost? nekazí sa to? Dakujem za každú radu
Odpovedať
1
2
objednal som si to a urcite odporucim na skrinky ktore velmi nepouzivas, inac urcite nie
Odpovedať
mame vsade, tipon sa nekazi, servo ano,ale bez reci ale do 24hod. vymenia za novy kus,len ho tam nakliknes. Aj tak by som si ho dala znova.
Odpovedať
@bmimuska tip on a servo drive sú dve odlišné veci, to by si si najprv mal ujasniť a aj vedieť cenu a aj na základe toho sa rozhodovať.
Odpovedať
podla mna mysli tip on na dvierka a servo na supliky. @stolverka
Odpovedať
@atlaska no vieš, "ona myslí". Ja som minule myslela, že vyhrám milión. :-D Mnohí ľudia si to dosť mýlia a nevedia aký rozdiel je v tom.
Odpovedať
lebo ma danu tak vetu - otvaranie tip on , ciarka , servo drive. Takze aj aj. Preco si to ludia mylia? mam zaujem o napr. Blum nastudujem si ich stranku a nemam si co mylit tieto dva pojmy. @stolverka
Odpovedať
@atlaska stretávam sa s tým vo svojej robote, že si to ľudia mýlia.
Odpovedať
a najväčšia sranda je keď vypadne elektrina, ostanete hladní :-)
Odpovedať
hej :-) ludia idu k lekarovi nadupani "vedomostami" o svojej diagnoze z netu a hned pytaju konkretny liek, ale ked idu do kuch.studia nezistia si moznosti,alebo sa nespytaju ,lebo si mysleli ze.... @stolverka @slavoslav ked nejde elektrina treba otvarat rucne.
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka mozete hovorit aj v zenskom rode, mozno, ze sa stretavate v robote s tym, ze si to ludia mylia, ale ja mam v tom jasno, ked uz viem tieto pojmy, pochopitelne viem, co znamenaju. Hovorite tu o tom, ze som myslela... Vy radsej myslite nato, aby ste cloveka, kt. Pride do kuchynskeho studia informovali co najlepsie, nielen mysliet ako cloveka co narychlejsie osklbat o peniaze len aby ste vy zarobili a zdvihli si svoje EGO, ze ste zjedli vsetku mudrost sveta. Pamatajte aj ato, ze su ludia, kt. Sice v tejto brandzi nerobia, ale vedia, co tieto pojmy znamenaju @atlaska dakujem, ze si ma pochopila, napisala si to presne tak, ako by som to urobila ja
Odpovedať
@bmimuska neviem čo som vám urobila, myslela som to v dobrom a myslela som vo všeobecnosti, že si to ľudia mýlia. Nehovorila som o vás, nerozumiem vašej neadekvátnej reakcii, hneď ma zaraďujete niekam, kde vôbec nie som a ani som nikdy nebola, a verím, že ani nikdy nebudem. Vy však vo svojej arogantnosti ste ma tam zaradili, skutočne nechápem a určite do tejto nekonštruktívnej a mňa urážajúcej debaty vstupovať už nebudem. Verte, že moje ego je absolútne v pohode a nemusím si ho tu na streche zdvíhať. Pekný večer.
Odpovedať
to jooo, celkom fajn system, ovsem len ak je od blumu. ak je od china blum je to hruza-ale to je problem spoznat len ta zivotnost, no a este su aj napodobneniny od inych vyrobcov, mozno tak isto ok, ale radsej neskusam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stolverka necham na posudenie inych, kto sa k danej veci vyjadril neadekvatne... Myslim si, ze hodnotenie nestranneho uzivatela @atlaska svedci o niecom, myslim si, ze to tu nie je otom, aby sme niekoho urazali, ale nato, aby clovek dostal odpoved, radu... Bez toho aby "myslel" .
Odpovedať
@bmimuska - myslim ze Tvoja reakcia bola neadekvatna.... @atlaska - nebolo to napisane jednoznacne... " ktorá ma otvárenie tip on, servo drive" - servo drive nemusi byt len na supliky... ale aj na horne skrinky a zase tipon moze byt ako na horne skinky aj na supliky alebo dvierka... Proste len cisto vymenovala nejake 2 systemy bez upresnenia pouzitia... samozrejme tip on podstatne lacnejsi... ale ak to clovek bude otvarat stale z jedneho miesta... tak to po case bude na korpuse vidiet...
Odpovedať
Je uz uplne jedno naco ktore chce pouzit. Chce vediet ako je kto s tymito dvoma spokojny. @mr79
Odpovedať
@atlaska nešlo to.
Odpovedať
co neslo? supliky odspodu nomalne otvoris a vyklop tiez @slavoslav
Odpovedať
Profilova fotka
@bmimuska tiez som toho nazoru ako @mr79 ze Tvoja reakcia bola neadekvatna a nie @stolverka je ta, co tu robi dusno.... Neprisla si nahodou na strechu z kona? To by to zial vysvetlovalo...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 trosku som nepochopila tvoje vysvetlenie, co je na konovi zle?
Odpovedať
Profilova fotka
@bmimuska ale nic nie je zle... len tu na streche zial zeny, co pridu z kona, komunikuju tak, ako aj ty - ze za vsetkym vidia zadrapku a neviem co.... :( co je smutne.... toto je portal, kde je trosku ine chovanie sa a davame si tu rady navzajom, a naozaj sa zial stretavam s tym, ze osobne a vztahovacne tieto rady beru tie, ktore presli na strechu z kona.... nik nehovoril, ze sa tomu nerozumies... stolverka len pisala o svojich skusenostiach, ze si to ludia casto mylia a ty si po nej vyletela, ze ty si to nemylis..... ako fakt to bolo neprimerane a stolverka si to nezasluzila... apropo, aj @atlaska a aj @stolverka su uz na streche nejaky ten piatok a dovolim si tvrdit, ze su to skor stalice, ako niekto, kto pride len zistit nejake drobnosti a potom na tento portal nepachne, ako je rok dlhy...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 chodim sem casto, myslim si, ze otazka bola jasne polozena, prirodzene inteligentny clovek vie na nu odpovedat a mal by odpovedat ako uz komentovala @atlaska "Je uz uplne jedno naco ktore chce pouzit. Chce vediet ako je kto s tymito dvoma spokojny" a nie ironicky napisat "ona mysli". Takze slecna, alebo pani stolverka zle pochopila otazku, pretoze nepytala som sa, aky je medzi nimi rozdiel.
Odpovedať
@bmimuska vyjadrím sa tu posledný krát, lebo mi príde fakt nepochopiteľné, že ma tu niekto obviňuje. Tá moja reakcia nebola na vás @bmimuska, ale na atlasku, keď napísala, že "podľa mňa myslí". Nezdalo sa mi vhodné, že vysvetľuje čo máte vy na mysli, veď to viete len vy a preto som predpokladala, že to v nasledujúcom príspevku budete konkretizovať. O nič iné nešlo a vy hneď prudké reakcie. A som si istá, že @atlaska to zle nemyslela, veď je to fajn baba. @kaktusik007 to naozaj ja tu robím dusno?
Odpovedať
@stolverka zle si pochopila co napisala @kaktusik007 mala to odriadkovane... ale malo to byt: "Tvoja reakcia bola neadekvatna a nie @stolverka je ta, co tu robi dusno" Ja by som reagoval ako ty.... Tip on riesene je za par eur. Servo drive je fakt drahy system... Inak na vystave v Nitre sam chlapik z blumu povedal ze je to "frajerina" ale ked mate male deti...tak sa s tym budu hrat.. ;) Ze jeden chlapik to nevydrzal a domontoval si vypinac... a zapinal len ked sa nieco robilo v kuchyni. Podla mna vyhodene dost velke peniaze...
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka je mi to uplne jedno ako ste to vy m/ Mysleli, nemyslite, lebo nahodou, ten milion vyhrate? Na atalasku nemozem povedat nic zle, a ani som v predchadzajucich prispevkoch nepovedala, takze nie je nutne ju obhajovat. @mr79 stacila tato odpoved a mohlo sa predist tomu predtym!
Odpovedať
Profilova fotka
@bmimuska neminaj zbytocne energiu "karma" to poriesi :). Ale k teme, ja mam servo velkom supliku s odpadom pod umyvadlo. Je to tak navykove, ze podvedome "kopem" do ostatnych suplikov dokonca aj v kupelni.
Odpovedať
@mr79 ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka si nepozorna :)
Odpovedať
MIER!!!! @majkoj ano ja kopem bezne do mycky a chladnicky. @mr79 u nas deti vyskusaju a viac sa o to nezaujimaju,prestane ich to bavit velice rychlo. Ja mam 90% vsetko v suplikoch, preto mi SD vyhovuje maximalne. Ja som v dome pri zariadzovani ochotna ist do kompromisov a vzdy mam jasny badzet kolko do coho investujem a sachujem. Mam SD a usetrila som - mam stary stol okruhly aj ked hodil by sa sem bohovsky biely oval a dala som lacnejsiu tapetu. Dane badzety nikdy neprekracujem. Chlapikovi deti vyrastu a SD bude zapnute stale,nemusia ani vyrast,prestane ich to bavit bavkat sa s tym.
Odpovedať
@atlaska a co nahodne otvorenie ked varis, alebo robis nieco pri linke... ja mam skoro 2 metre, tak mne je kazda linka nizka, tak sa sem tam opriem kolenom - teraz davame linku 92 cm vysoku - kvoli manzelke ma 172 cm. ja by som bral samozrejme viac ;)
Odpovedať
uplna pohoda za par dni bez problemu nahodne sa nam nic neotvara, ak raz za mesiac nieco hned sa to zavre. je to uplne jednoduche, aj to nepustis neotvori sa,ale zatvori. kolenom a nohami otvaram - zatvaram stale, nezacapkam tak povrch. @mr79
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?