Kuchyne Damon

Prosim Vas poradi niekto,resp.ma niekto skusenosti s kuchynskym studiom DAMON???
Odpovedať
Profilova fotka
Manžel tam bol, ale zatial sa len opýtať a dnes ide dať robiť návrh do Damonu tak potom napíšem skusenosti a hlavne cenové relácie.
Odpovedať
Profilova fotka
@wsy takže kuchynské študiou Damon- návrh nám síce spravili lacný len za 30 €, ale su v ňom dosť veľké nedostatky a to nedomyslené detaily, z chladničky vidieť bok do celého priestoru chladnička presahuje stenu o 20 cm, barový pult ktorý nám navrhli na konzolách je už za zenitom, a pri barovom pulte nebolo myslené na detail, že ked sa niečo na nom rozleje-zničí sa stena, kedže tam nie je dopracovaný obklad. Aj ked ide len o vizualizáciu, farebné prevedenie podlahy s kuchynskou linkou v takmer tej istej farbe tiež nie je vhodné. Podotýkam nato, že návrh robila študentka architektúry tak to nevrhá celkovo dobre svetlo na danné štúdio. Na druhý deň sme boli s danným návrhom u SÝKORU na Vajnorskej a boli sme milo prekvapený a to sme tam len išli naceniť kuchynskú linku, pani v študiu prepracovala vizualizáciu a vypočítala nám cenu kuchyne. Skuste pozrieť v albume mám návrh, ktorý robili v Damone a dnes pridám návrh od Sýkoru, pre ktorého sme sa nakoniec aj rozhodli. Takže naša skúsenost je celkovo zlá, manžel študiu Damon obratom odopedal chceli sme nejaké detaily prepracovať a dodnes sa nám neozvali. Už ked je v prvotnej komunikácii takáto chyba, tak potom si to neviem predstaviť pri realizácii. Takže ja jednoznačne odporučam Sýkoru a myslím, že ceny su porovnateľné aj ked v Damone sme sa až k naceneniu linku pre ich "rýchlosť! nedopracovali a vlastne už ani nemáme záujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@ja028 ahojky, prosim ta a cenovo to ako bolo cca na vasej kuchyni? netusim vobec co kuchyne stoja, moze byt rozdiel v kuchynskych studiach aj tisicka hore-dole? staci mi iba porovnanie ceny v damone a u sykoru. kludne aj do ip ak nechces sem pisat :) dakujem velmi pekne.
Odpovedať
@ja028 no tie navrhy su hrozne , aj sykora aj damone , to co beru za kuchyne mali by robit navrh na profi urovni a nie ako male deti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Posledny prispevok bol sice davno, ale my sme si davali teraz robit kuchynu od Damonu. Profesionalna komunikacia, spravili nam vizualizaciu a navrh na mieru. Nebolo na nom nic zle, ked sme chceli cokolvek dodatocne zmenili a prerobili cenovu ponuku. Cena bola sice vyssia, ale mali sme vsetko podla seba. Zatial neviem porovnat kvalitu a trvanlivost kuchyne, ale inak sme spokojni.
Odpovedať
@janka_n ale ,ale Janka žeby si robila reklamu?? Alebo máš na všetkých diskusiách potrebu nám povedať to isté?? Dokonca odpovedas od veci aj na rok staré príspevky
Odpovedať
@soboli reklamu nerobim. povedala som si, ze napisem recenzie na vsetkych dodavatelov, s ktorymi sme pracovali, tak som hladala, v ktorych prispevkoch boli spomenuti. Ak si das vyhladavat MoDos, tak zistis, ze vsade kde som nasla ich meno som napisala zlu recenziu, lebo su fakt hrozni a lutujem, ze som si u nich dala robit dvere. Aby som nepisala len zle veci, rohodla som sa napisat o prijemnych skusenostiach. Tak isto sa chystam napisat o firme woodservice, ktora nam robila postel, ale zatial ju nemam zlozenu, aby som ju mohla ohodnotit. Ak ti to vadi, nahlas prispevok, nech ho zmazu, fakt je mi to jedno :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@janka_n Ako si spokojná po čase? Zvažuje kuchyňu od nich. Len nemám dobrý pocit z melamínových dvierok.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?