Kuchyňa od Decodomu - model Katy

Profilova fotka
Ahojte. Táto kuchyňa je už dlhú dobu mojím snom, konkrétne vo vzore vanilka - patina. No začínam sa báť či je jednoduchá na údržbu, teda či sa dobre čistí, či na nej nevidno každú kvapku, nečistotu. Taktiež sa obávam tých dvierok, ktoré nie sú plné (ale vypletané, teda majú otvory) či sa nebude dovnútra dostávať priveľa pary, mastnoty a prachu. Prosím kto máte skúsenosť, raďte. Ďakujem ;-)
Odpovedať
ahoj, mne sa paci presne tento styl kuchyne, dokonca teraz spekulujeme nad navrhom, ale ratan by som si urcite nedavala, vseobecne ked nie kvoli param, ale mozno prach, predsalen tam sa neupratuje kazdy tyzden a ked tam budes mat nejake taniere, neviem a mozno aj ten ratan je nachylny casom. Podla mna by pekne ukazalo aj sklo, i ked nie uplne prehladne. Co sa tyka necistot, mozno bude rychlejsie vidiet spinu, ale zase ked nieco ti kvapne, spadne, vylejes, tak ci mas svetlu alebo tmavu, rovnako to utriet musis si myslim. Kuchyna je nadherna, vzdy som o nej snivala :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som sa o podobnu kuchynu starala dlshiu dobu a nebol s nou ziadny problem, sama ju mam vybratu a prave dnes som posielala navrh na ocenenie
Odpovedať
katy sa páči aj nám ale v dubovej farbe. boli sme ju pozerať a je to fólia takže údržba by nemal byť problém. v zárezoch sa bude prach držať ale to už je na gazdinej:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiez chceme túto kuchyňu. Rozhodovali sme sa medzi elis a katy, ale už v predajni mali elis pri uchytkach doskriabanu. Tak si neviem predstaviť ako vyzerá pri dennom používaní.možno sa mýlim. Katy je skôr overená klasika. A údržba... Cistis každú kuchyňu, no tak ti to zaberie o pár minút viac, ale budeš mať čo sa ti páči. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?