Kuchyňa od Decodomu

Mate niekto skusenost s kuchynou od Decodomu???
Odpovedať
@kamilmiska je ich tu veľa, použite vyhľadávač + hľadanie vo fotoblogoch
Odpovedať
@kamilmiska Dobrý den. Decodom je bývalá firma Mier Topolčany. V roce 1989 jsem zakoupil jejich výrobek sektorová kuchyň Tosca. Loni jsem ji vyměnil za novou, protože jsem potřeboval nějaké jiné dispoziční řešení. Byla pořád OK. Kamrád měl zase kuchyň tuším, že to byla Karmen asi tak 35 roků a loni ji měnil ze stejných příčin. Syn má už od Decodomu, zatím asi devátý rok a je pořád stejná. Nic se nepokazilo, nic se nerozpadlo. Čili, je to takový držák. A mimochodem byl jsem se podívat v tom jejich vzorkovém obchodě. Raději tam nejezdit, bo budete zmatený, jak Goro před Tokijem. :-p S pozdravem Laďa
Odpovedať
Odporúčam z vlastnej skúsenosti. Máme kuchyňu z Mier-u Topolčany / teraz Decodom / od roku 1996 a slúži doteraz bez problémov.
Odpovedať
ja nie osm veľky sympatizant veľkých reťazcov s nabytkom. Podľa mňa ideu často cestou zníženia kvality za účelom zníženia aj ceny. Ale čo sa týka toho predajcu tiež mám od neho kúpeny nábytok a zatiaľ som bol spokojný a nemôžem na nich zle slovo povedať. To s inými reťazcami mam veľmi zlé skúsenosti.
Odpovedať
mame ju 5 rokov a absolutne bez problemov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?