Kuchyňa Ikea

Profilova fotka
ahoj, chcem sa spytat ako to je s kuchynami z ikey, funguje to tak ze pridem tam s navrhom aku chcem a oni mi to na pockanie vsetko vedia dodat zo skladu? ako to je s pracovnou doskou a vyrezanim otvoru na dres a podobne? dakujem, pekny den vsetkym.
Odpovedať
@naiocka Urobila som si návrh sama podľa programu, ktorý je k dispozícii na stránke IKEA. Program mi vypísal, čo všetko potrebujem objednať, podľa toho som vypísala objednávku a zaslala. Kuchyňu mi doviezli približne do mesiaca po zaslaní objednávky. Informovala som sa vopred, všetko mi vysvetlili, nemusela som nič urgovať, dalo sa s nimi dohodnúť. Pracovnú dosku som nekupovala od IKEA. Ale program vie navrhnúť aj pracovnú dosku a podľa návrhu vraj vedia v IKEA všetko pripraviť. Aj priamo v predajni IKEA robia návrh kuchyne.
Odpovedať
my sme si tiez spravili navrh doma, priamo v ikea nam ho este v oddeleni kuchyne skontrolovali a spravili z neho nakupny zoznam. Veci zo zoznamu sme v 3 varkach pobrali domov. Prac dosku sme kupili doma (niesme z BA) +- za rovnaku cenu a navyse v ikea ma iba 2,5 metrove dosky, ani sa nam ich nechcelo vlacit os autom. Otvory na drez, indukciu, sokle som vyrezal ja priamociarou pilou.
Odpovedať
Profilova fotka
takisto sme to urobili aj my. návrh, nák. zoznam sme si dali vytlačiť. Potom sme zohnali auto na odvoz a chlapcov na vynosenie - a asi poani nie týždni sme to išli nakúpiť. A čo sa stalo? už zopár položiek bolo vypredaných, takže sme zobrali to čo mali a na zvyšok čakali...I ikei nemôžeš niečo zarezervovať, musíš kúpiť keď je, lebo zajtra byť nemusí...takže na to pozor
Odpovedať
@evabb35 @kkristian @zuzkarybka Mozete dat foto Vasich IKEAkuchyn? a kolko Vas vysli?
Odpovedať
@marrad Kuchyňu som kupovala v roku 2006 - vtedy mali v IKEA akciu na bielu kuchyňu. Nechce sa mi hľadať faktúru, ale nekupovala som spotrebiče v IKEA.. Všetko to záleží od skriniek aké si vyberiete - od počtu skriniek, od rozmerov skriniek, od typu dvierok aké si vyberiete, od úchytiek aké si vyberiete, či chcete skrinky s policami, či výsuvné kontajnery, zásuvky...keď si urobíte návrh grafický, tak program tam naráta aj cenu za celú kuchyňu.
Odpovedať
akurat dnes si idem skladat kuchynu z ikea - STAT.. Prekvapilo ma, ze ked som zlozil jednu uzku skrinku na vino tak material nebola drevotrieska ale MDF doska. Tomu zodpoveda aj vacsia vaha a pevnejsia konstrukcia... Uvidim ako ostatne skrinky :) Dvierka su tiez z MDF-ky... kovania blum, na kazdom je tlmic. Dnes poskladam tak dam vediet ako to dopadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za info, ;-)
Odpovedať
Ahoj,my máme tiež IKEA, práve ju priateľ s bratom dokončujú vedľa :) Navrhli sme si sami, pracovníci v IKEA to s nami celé prešli a "vychytali muchy" a hneď v ten deň sme všetko v sklade kúpili a nechali sme si priviesť domov, keďže sme nemali dosť veľké auto. Dokonca sa nás opýtali, kedy a o koľkej to chceme mať, čiže spokojnosť. Všetky služby, od zamerania, cez návrh až po dovoz a montáž ti vedia zabezpečiť v IKEA, ale moc sa to neoplatí. Za montáž jednej skrinky chcú 17 eur, plus za každý výrez a osadenie niečo navyše. A nezabudni hodinovú sadzbu pre robotníkov. Takže si to montujeme sami, nie je to taký problém, a to ani nikto z nás nie je z fachu :D Na youtube nájdeš celkom fajn videá..z roku pána, ale predsa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad už som dávala :) cenu už fakt nepamatam, niečo vyše 2000€ http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?