Kuchyňa dub bardolino + vysoký lesk

Veľmi sa mi páči táto pracovná doskaod EGGER, ale nedarí sa mi nájsť reálne fotky kuchyní (najlepšie s touto doskou aj na stene miesto obkladu) Prosím o fotky a skúsenosti s týmto dekorom v kuchyni.
Odpovedať
1
2
@joto ano????????
Odpovedať
@joto Pracovná doska dub bardolino. Na farbe kuchyne veľmi nezáleží. Ja by som rada videla tú dosku v nejakej kuchyni. Ideálne v bielej, magnolii, vanilkovej... Proste svetlá až biela ;-) https://shop.egger.com/eggerweb/produ...
Odpovedať
Profilova fotka
@joto čítaj pozorne, @sweetm chce to bardolino aj na zástenu aj na pracovnú dosku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Decodom ma v takej kombinacii - bardolino/vanilka lesk - nejake obyvacky (mozno aj kuchyne, ale to si nie som isty), ak by ti to pomohlo pri rozhodovani vidiet nazivo tuto kombinaciu urcite sa chod pozriet, mne osobne sa zda maly kontrast medzi bardolinom a bielou ci vanilkovou (ale to je vec nazoru, proste ja mam rad kontrasty), pozri napr: http://decodom.sk/1967/produkty/obyva..., ked tak asi by som dal k bielej (vanilkovej) lesklej kuchyni a prac.doske Bardolino aspon nejaku tmavsiu zastenu (napr: cokoladovu hnedu) a tmavsiu stenu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja budem mat linku dvierka vo farbe magnolia vys8ky lesk a prac. Doska dub bardolinonsedy a podlaha od Galterio farba je Dolce tiez priblizne sedohneda. Tiez rozmyslam, aku stenu dat za linku aj do obyvacky, bude kuchyna prepojena s obyvackou,mgaucovkunmame pieskovejnfarby, aj kobered pod konf.nstolikom je pieskovovanilkovy, budem musiet doladit farebnymimdoplnkami, farby ktore sa hodia su skoricova, okrova, olivova, ale aj bordova, ci oranzova:-):-)z co si o tom myslis?
Odpovedať
Tu je kombinacia dub bardolino + biela leskla. Co sa tyka vyberu lesklej tak tam odporucam jednoznacne Duropalky. Cenou a kvalitou su najlepsie. Na strankach NaMieru.sk najdete mnozstvo kombinacii. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez tuto kombinaciu lesklej bielej a dubu bardolino...rozmyslam vsak nad uchytkami...ake sa podla vas lepsie hodia?leskle alebo matne?drez bude nerezovy spotrebice tiez nerezove...co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mat uchytky leskle a drez bude silgranit farba tartufo taka bezovohneda, aby ladila s prac. Doskou a spotrebice budu nerez a chladnicka antikoro bezotlckova verzia:-):-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@evitka3 takmer sme sa trafili. My mame tiez linku dub (ale hrcaty, nie bardolino) spodne skrinky, vanilka lesk horne skrinky, pracovnu dosku Valetta pieskova a drez tiez tartufo a uchytky nerez, spotrebice nerez s ciernou.
Odpovedať
len neviem aky stol a stolicky a aku malovku. Obkladacky mame take vacsie formaty take sivo-hnedo-kremove (Pamesa Urbana Marfil).
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sweetm posielam foto, korpus dub bardolino, zastena dub bardolino + dvierka smotanková, pultik a stol dub bardolino
Odpovedať
@sweetm RADA: na foto je medzi zastenou a prac. doskou bardolino hlinikova lista, je krasne, je to uplne ine ako klasicka lista vo farbe prac. dosky, mrkni si moj foto a foto uvedene vyssie :-)
Odpovedať
@romco3 stol si mozes dat vo farbe kuchynskej linky, vid moje foto vyssie.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sagapo to je tvoja kuchyna? Ak ano tak pochvala, vyzera vyborne, velmi podobna nasej ktoru planujeme, budeme mat tie iste farby, len by ma zaujimal ten pultik co mate vymurovany aka je jeho sirka. Nevieme sa totiz rozhodnut a ten vas vyzera tak akurat. A este hladam stol co mate na obrazku, kde by som ho nasla? Diky
Odpovedať
Profilova fotka
Trochu výraznejšia kombinácia je dub truffel a biela. Je tam trošku väčší kontrast....Mne sa asi páči viac...
Odpovedať
@elisss54 A robi niekto aj pracovnu dosku dub truffel? Mne sa to tiez viac pacilo, ale nenasla som pracovnu dosku
Odpovedať
@elisss54 @biene a ta truffle nie je siva?
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica , je sivšia ale hlavne trošku tmavšia ako to bardolino. Takže je tam trošičku vačší kontrast.
Odpovedať
@stanica nie, je bardolino prirodne, bardoline sede a potom truffle. Je to take tmavsie hnede. Videla som to v ponuke v Bucine a napr. Decodom to pouziva, ale pradovnu dosku som nevedela najst nikde
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, a čo by ste povedali na bardolíno + vanilka kuchyňa, a podlaha tiež svetlá?? (do sivo-biela) , tie klasické hnede sa mi nepáčia..Ale nebude to už moc svetlé? Len ked sa mi svetlá podhlada páči, a potom tá podlaha bude rovnaka v obývačke aj v jedalni ( čo máme spojene), nemáte niekto náhodou takú kombináciu ?? Vdaka ;-)
Odpovedať
@miruska179 taku kombinaciu si aj ja predstavujem.. tiez chcem svetlu podlahu.. a nejak mi to nevadi ze to bude vsetko svetle, nemam rada tmavy nabytok a ak, tak sa to doplni nejaky doplnkami :)
Odpovedať
Kde ste zohnala stôl?lebo je krásny.hľadam
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
my me dnes pozerali kuchyňu v decodome... korpus bude dub bardolino a dvierka vanilka ale bez lesku a pracovná doska asi tiež dub bardolino,,,, alebo v podobnej farbe kameň.... podlahu budeme mať dub monument ...myslíte, že sa to k sebe hodí?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
nemá prosím Vás niekto kuch.linku korpus dub bardolino, spodok- dvierka aj prac. doska bardolino, vrch vanilka, príp. jasmin, biela, prosila by som foto. ..zaujíma ma najmä ten spodok, ako by to vyzeralo všetko v jednom dekore, ďakujem.
Odpovedať
majú to vystavené v tejto kombinácii v decodome v Bratislave v Poluse
Odpovedať
Profilova fotka
@sagapo veľmi sa mi páči tvoja kuchyňa :) podobnú sme si teraz tiež navrhovali, mňa by však zaujímalo aký máš vnútorný korpus tej linky, či klasika biela alebo vo farbe dub bardolino...pretože nám dali na výber, cena je rovnaká, len neviem, čo je praktickejšie?
Odpovedať
@mimusss Ak sa bavime o praktickosti: preco je za posledne 2-3 roky moda mat pracovne dosky z dreva? Ved to je to najnepraktickejsie, co sa da...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?