Kuchyňa čierno-bielej kombinácie?

už sa blíži čas výberu kuchynskej linky, písala som viac krát na farbu, či žltú, červenú. manžel chce stále bielu no mne tá biela nesedí tak som rozmýšlala skombinovať to s čiernou, len sa bojím či to nebude velký kontrast :-|
Odpovedať
Profilova fotka
A co tak sedo biela??? Mne sa taka vyraba :-) Ale bohuzial nemam jej fotku, v albume mam len cierno bielu variantu. Tu je par inspiracii, musis len hladat a hladat a najdes milion krasnych kuchyn.
Odpovedať
Podľa mňa je tá kombinácia úplne v poriadku :-) čierno-biela, elegantná, nikdy neprestane byť moderná, jediné čoho by som sa obávala je, či je aj praktická...
Odpovedať
ciernobiela je nadherna, tiez som isty cas o nej rozmyslala, chcela vysoky lesk a to by som sa z tej ciernej zblaznila pri upratovani, ale paci sa mi neskutocne..
Odpovedať
biela leskla je fajn na udrzbu,staci svedska utierka a prebehnut sem-tam cmuhy. cierna doska - lahko sa utrie ale treba castejsie ked varis a nerezovo cierne elektrospotrebice su uplne OK, tych som sa obavala a velmi zvazovala biele ale dizajnovo cu tie cierne lepsie, nelutujem ani chvilku za rozhodnutie biela-cierna, ale cierne leskle dvierka by som nechcela,tam vidno fakt kazdy "palec"
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo cierno-bielo-cervena kombinacia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ciernobielu skombinovala s teakom.
Odpovedať
Kazdy ma iny vkus a ak Vam cierno-biela nesedi nenutte sa do nej, hoci Vam 30 ludi napise, ze je to krasne. AK chcete velky kontrast skuste mozno bezo /alt. cappucino, vanilka/ a tmavohneda. cierno biela kombinacia nepodporuje varenie, ci chut na jedlo je to elegantne ale aj menej utulne. Asi porozmyslajte o co, aky dojem, Vam vo Vasej kuchyni ide a podla toho sa rozhodnite aku kombinaciu, ci eleganciu alebo utulnost a podobne.
Odpovedať
presne ako pise rubyblue, aj mne sa paci kontrast, aj cierno-biela leskla je pekna, ale asi nie moc prakticka....preto som aj ja zvolila tmavo hnedu avolu a lesklu slonovu kost. dufam ze to ukaze lepsie v skutocnosti ako na vizualizacii :-)
Odpovedať
tiez preve vyberam linku a tiez sa mi paci kontrast svetlej - tmavej... ale cierno-biela sa mi zda prilis "sterilna" osobne pojdem do viac prirodnych farieb, asi do kombinacie kremovej/vanilkovej s hnedou, mozno s texturou dreva.
Odpovedať
Ahoj my budeme mať tiež bielo čiernu.Chcela om vysoký lesk ale kvoli detom som si to rozmyslela,že bude matná... Je celkom peekná ale zasa je pravdou,že lesk dáá tomu šmrnc ;-) takže asi bude lesk ale čierne skrinky budú hore a po bokocch a inak bude biela :-N a doska bude bielo-čierna...už som ju niekde videla ;-) Akurát sa chystáme s mm,ak bude trochu času,chceme si dať urobiť vizualizáciu.Ak byy bola tak ju sem hodím,.... Ja som za.... Tieto farby boli-sú-a vždy budú ;-) Elegantné a pekné a ako píše@atlaska je biela fajn na údržbu preto čierne hore a po bokoch :-N :-N Sama neviem,ako to bude vyzerať,ale tam mi už pomožu :-) Som za ;-)
Odpovedať
my sme dali bielu vysoky lesk a pracovnu dosku mame coko-hnedu matnu. Dat aj tu lesklu uz mi prislo vela. Vysledny efekt sa mne osobne velmi paci, je to teple, neposobi to chladne. Na byte sme mali vanilku matnu a to bola hruza vylestit bez stopy co zanechala handra. &s bielou lesklou som maximalne spokojna, pretrem a nic - parada a to mam 3rocneho syna velkeho pomocnika v kuchyne :-) ja odporucam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?