Ktoru kuchynu?

paci sa mi biela kuchyna, nasla som viac obrazkov ale co do podorysu sa mi paci taka, ze velka pracovna plocha ( moja priorita) a vzadu pekne vsetko pokope..nieco ako na obrazku c.1.. ale opticky sa mi viac pai ta druha..len sa bojim ze budem mat malo pracovneho priestoru :( nejake postrehy ludkovia? uz sme natiahli vodu aj elektriku tak ako pre tu prvu foto a teraz sa mi paci ta druha..dokelu
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@cervenovlasa ta druha je zaujimavejsia :-)
Odpovedať
@janderka no ved to.. ta prva je taka obycajna :( joj, neviem co skor.. u mna je priorita velka pracovna plocha..este viem posunut ten ostrov tak do priestoru.. erghh dilemy!
Odpovedať

Odpovedať
@cervenovlasa Mne sa viac paci zostavenie tej prvej. Tvoj podorys inklinuje skor k tej prvej kuchyne. Tak isto, tvoja kuchyna nebude UPLNE vypadat ani ako jedna z tychto inspiracii.... Nerozumiem, co sa ti viac paci na tej druhej....... Ved su skoro rovnake, co sa dizajnu tyka. PRva nema okno a ked sa ti paci LESKLA kuchyna, tak ju mozes urobit lesklou Druha ma obrovske okno za pracovnou doskou a ja nevidim, to okno na podorysoch..... Ved si mozes skombinovat tie dve kuchyne. Mne sa ale rozlozenim paci ta prva.
Odpovedať
Aj mne sa páči viac tá prvá, je útulnejšia a viac sa ti hodí do priestoru :-)
Odpovedať
@digysa ide mi o podorys..ked mi nakreslili tu prvu, tak mi to nejak nesadlo..toto je samozrejme len foka z netu.. ano, chcem pekne leskle vsetky a tiez klasicke horizontalne skrinky, nie otvaracie s dvierkami ako na tej prvej..len mi pride take hluche toto tam vlavo, preto rozmyslam ci tam nedat tu zastenu vysokych skrin..este dam jedno foto ako to v podstate bude pri stene..
Odpovedať
foto pozicane z MS, snad nebude vadit.
Odpovedať
ta prva je onicom, vrchne skrinky nic moc, ta druha je namakana, biely akrilat senos , ale ta cena ultra lesk senosan no kolem 6500 eur len kuchyn. A to musi vazne fachman stolar robit ,podobnu som montoval v AT a je to naozaj hruza.
Odpovedať
Ved mas idealny podorys, na stenu si daj plne vysoke skrinky s rurou,MW a od steny hned ostrov 2,8m nan drez a var.dosku. siroky 1m a mas pracovnej plochy dostatok a pritom jednoduchu nepreplacanu kuchnu bez vyklenkov,rohov,polic.....
Odpovedať
mne sa paci ta prva...ale je to na tebe ty sa tam musis citit dobre..
Odpovedať
@atlaska no varnu dosku velmi nemozem lebo digestor nezavesim.. mame tam vysku cca 4-5 m..cize musi na stenu..a bez digestoru nechcem :(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja by som radsej bez digestora /mne huci,nemam rada ten zvuk/ ale nosit vsetko k varnej dosky z ostrova-to budes podlahu zmyvat denne aj 3x a riziko smyknutia sa na dlazbe k bude je vysoke. Tak potom varenie aj vodu k stene - co tiez nieje nejake super pozerat do steny a zasa pripravis nieco-obalis rezne,karfiol, urobis slivkove gule a vsetko z ostrova prenasat do hrnca, robis s cestom chces si umyt ruky zasa sa otacat- mate individualny projekt a zle ste si kuchynu vymysleli.
Odpovedať
@atlaska slivkové gule, bože hneď takto zrána dráždiš :-D
Odpovedať
@stolverka tak dobre jahodove.-)
Odpovedať
robíš si sama sebe "zle"....tak daleko od varnej plochy dať vodu, to je dobrá blbosť.....sa nabeháš, ale to nemusíš :-D ...dobre píše atlaska.....si predstav,iba doliať vodu do polievky,podliať mäso, nemusia byť ani slivkové gule
Odpovedať
pekne obe len chces vtesnat mercedes do trabanta,
Odpovedať
@staronova nezabudaj ze je uuplne jedno ci sa to paci inym podstatne je aby sa pacila tebe a Tvojej rodine, aby ste sa bez problemu s nou ztotoznila. obrazky su len pre inspiraciu ale daj to do ruk cloveku co Ti vie napasovat kuchynu do realneho sveta teda do vaseho priestoru.
Odpovedať
@ohmm ????? ja mám kuchynu hotovú už 3 mesiace
Odpovedať
@staronova jooj to vlastne cernovlaska ma nejasno:)) pardooon
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?