Ktore značky spotrebičov do kuchyne odporúčate?

Profilova fotka
Whirlpool, Bosch, Electrolux, Siemens? Zajtra si ideme objednať kuchynu a chcela by som všetky spotrebiče jednej značky a neviem pre ktorú sa rozhodnuť :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no my s manzelom preferujeme Siemens a Bosch. Ale zalezi to len a len na vas a na vasich financiach a kolko chcete investovat? Mame chladnicku Siemens a sme velmi spokojni. :) Sporak sme mali v byte tak sme ho zatial neriesili - tam mame elekrolux. Ale casom ho tiez bude treba poriesit. A to by som tiez rozmyslala nad tymito znackami asi. Kazda zo znaciek je tiez v rôznych oboroch dobra. Mozete aj 2 znacky si zakomponovat. zalezi len od vas. Whirlpoolku by som uz nekupovala. Svokrovci maju umývačku elektrolux a nevedia si vynachvalit. Ale elektronika ide kazdym rokom dopredu. :) Ved uz aj sporaky su take ze samocistiace pomaly. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Treba riadne porovnat design, funkcie, cenu, ovladanie... Chce to cas, takto narychlo vybrat je dost odvazne... Mne trvalo niekolko tyzdnov kym som vybral... Hodne hodin na nete hladania a porovnavania. Nakoniec som vybral mycku a chladnicky Electrolux, ruru Bosch, indukciu Siemens, digestor Elica. Kazda znacka ma svoje vstupne, stredne a vyssie modely. Rozdielov je vela, kazdy ti poradi nieco ine.
Odpovedať
o kazdej znacke je tu popisaneho uz mnoho, staci si to precitat
Odpovedať
@ja028 , treba si spísať všetko čo od konkrétneho spotrebiča očakávaš, aké má mať funkcie, parametre..usporiadať priority, či je podstatná cena alebo dizajn alebo parametre... my sme sa výberu spotrebičov venovali intenzívne viac ako dva mesiace a výsledok je taký že máme všetko electrolux - tj chladnička, indukcia, rúral, umývačka.. (pomer cena / kvalita/dizajn) bol pre nás najzaujímavejší, ale napr samostatný mrazák máme bosch a tiež krájač...sušička a práčka sú AEG, kávovar ešte nie je vybratý..., v byte máme zase kombináciu bosch a mora =-) a všetko stále slúži k spokojnosti..
Odpovedať
Profilova fotka
tolko som toho už týžden čítala, že vo všetko mám poriadny chaos už som sa objednala zajtra do DATARTU na konzultáciu nech nám poradí odborník, lebo ja už mám fakt velký chaos ..hádam nám dobre poradia a viem si to aj pozrieť na predajni asi je to podla mňa najlepšie riešenie
Odpovedať
tak pokiaľ sa rozhoduješ len medzi samými kvalitnými značkami tak potom myslím že jediné rozhodujúce kritérium by malo byť cena. To jedine že by si kupovala nejakú neznámu značku by to mola byť nekvalitná kopia. Ale myslím že všetky tieto stoja za to.
Odpovedať
@ja028 si davaj pozor na predavacov. v datarte su taki odbornici ze az :-p ja som vzdy o spotrebicoch, tv a pod. vedela viac ako daky predavac. co je dost smutne. radsej samostudium pri pc a porovnavat....
Odpovedať
no, ja sa vyjadrim mimo-pracovne na zaklade skusenosti. Nasi maju doma umyvacku Fagor, stary, asi 7 rocny model a mozem povedat, ze umyva skvele a funguje stale v poriadku! Ja mam pracku Hot-point Ariston, plnenu spredu, ovladanie je na dvierkach.. perie dobre, je tichucka, no od zaciatku nam pri zmykani pri mensich otackach buchaju dvierka, zamok.. uz sme to aj reklamovali, vyvazili na radu do vodovahy, nacas pomohlo, ale po case to robi zase... Ak mozem poradit, co sa tyka pracky, ak je moznost, kupit plnenie spredu - tie maju zarucene dlhsiu zivotnost... moja mama ma pracku whirpool uz asi 10 rokov a nevie si ju vynachvalit ako jej krasne operie... akurat, ze na dnesnu dobu je uz dost robustna a hlucna :) chladnicku mame kombinovanu, electrolux my, sestra, brat aj nasi a sme velmi spokojni! oproti mnohym inym ma vyhodu tu, ze v porovnani s vonjaksimi rozmermi ma vnutorny priestor velky... nedaj sa nalakat na predajcov, co ti budu chciet predat zariadenie s milion super funkciami, ktore pouzijes raz rocne a mozno ani to nie a pritom si za to riadne zaplatis.. pred 2 rokmi sme kupili vstavanu ruru Beko, za dobry peniaz-- pouzivam ju len na pecenie, nic ine ozaj nepotrebujem a naozaj som za ten cas neolutovala.... Daj na rady znamych a ich skusenosti a recenzii..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Poznate znacku FRANKE elektrospotrebicov
Odpovedať
Profilova fotka
@pavol008 ano pozname ale nemam od nich vsetko mam aj ine znacky ;-)
Odpovedať
@taanik a co take
Odpovedať
Profilova fotka
@pavol008 vo teraz myslis?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?