Ktoré kuchynské hrnce sú najlepšie?

Dobrý deň.Chcela by som sa poradiť.Chcela by som kúpiť nejaké dobré kuch.hrnce a neviem,ktoré sú najlepšie.Ja rozmýšľam medzi tescomou a berghoff.Neviete mi prosím vás poradiť,ktoré sú lepšie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam od tescomy tulip uz asi 10 rokov su perfektne
Odpovedať
A tie uši nepália?
Odpovedať
Fissler
Odpovedať
Profilova fotka
fissler
Odpovedať
my máme tescoma vision celá sada a 10 ročná záruka - vraj, ale som spokojná :)
Odpovedať
my mame zepter uz dost dlho a sme velmi spokojni. No su drahsie...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame WMF, ale ja sa v tom nejak nevyznam, vobec nevidim rozdiel medzi znackami, iba v cene :-D
Odpovedať
Tescoma,,,mám tescoma praktic a som spokojná ,,,aj po 11 rokoch su ako nove :-)
Odpovedať
Dobrý den. Na značce až tak moc nezáleží. Podstatné je, aby hrnec měl silné sendvičové dno, aby měl integrovaný ocelový plát, který umožní fungování na indukci, aby plech byl silný natolik, aby se nádobí samovolně nedeformovalo a zcela nejpodstatnější je, aby kvalita nerezu byla 18/10 ( čili 18 % Cr a 10% Ni ) Ve většině případů to bývá vyraženo na dně nádobí. Co se týká značek, tak je celkem jedno, kterou si pořídíte - slavné Zeptery jsou totálně předražené, nicméně velmi kvalitní hrnce. Fissler, je zavedená a značka s velkou tradicí a Tescoma je sice také zavedená značka, nicméně tradice je něco přez 20 roků. Zde bych mohl konstatovat, že v celém průběhu výroby ( stejně si to nechají dělat v PRC, a pod., kde dosáhnou nejnižší výrobní ceny ) si Tescoma prošla logickou fází experimentování. Nejdříve všechno vyráběli z 18/10, potom třeba Praktiky začaly flákat z horšího materiálu, aby nakonec zjistili, že se to nevyplatí a vrátili se zpět k nerezu 18/10. Jelikož ty hrnce prodávám, tak mohu hodnotit. Tescoma je na trhu jednička a jejich hrnců prodám nejvíce. Osobně mám hrnce Home Profi, což je z hlediska nějaké vývojové řady druhá nejlepší. Za naprosto nejlepší Tescoma považuje řadu Vision, na kterou dává záruku 10 roků. Nicméně, má skleněné poklice s nerezovým lemováním a to manželka nechtěla. Jinak nádobí, které se v supermarketech tváří, že je to na vaření a celá sada stojí méně než 30 Euro, brzy skončí na šrotišti. Nicméně, cena není rozhodující. Dobrou chuť!!! ;-) S pozdravem Laďa
Odpovedať
@ladajaskva ked predavas hrnce a vyznas sa, co hovoris na tieto? http://circulon.uk.com
Odpovedať
odskusane..super hrnce silit, drahsie, ale stoji to za to :)
Odpovedať
inak videla som ich v Pandorfe v jednej predajni a mali tam na ne dost velku zlavu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@fandam Doposud byla řeč o nerezovém nádobí. Hliníkové nádobí s nepřilnavým povrchem se běžně také vyrábí a tam spíše záleží na kvalitě toho vnitřního povrchu. Tuto značku neznám, čili nic o ní nevím. Předpokládám, že se to jídlo v nich vaří samo, čemuž by odpovídala i cena. :-D :-D :-D :-D :-D S pozdravem Laďa
Odpovedať
ma sme kupili Tescoma presto, myslim ze cena v pomere kvalita je fajn a daju sa dokupovat aj jednotlivo, dokonca aj samotne uchytky a pokrievky :-)
Odpovedať
Dnes sa najviac využívajú nerezové hrnce, ale aj napriek rôznym dohadom, najlepšie hrnce sú smaltové, alebo hlineno keramické...hlavne zo zdravotného hľadiska oproti nerezovým a rôznym nepriľnavým
Odpovedať
Profilova fotka
@jankahubacova ja mam tiez TESCOMA nerezove hrnce,max.spokojnost... :-) isla by som do tejto znacky opat.Do domu budem toho potrebovat viac,a urcite si kupim hrnce-teda celu sadu opat od nich ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankahubacova este sa pytas ci sa na nich nepalia tie usi :-N nuz mam elektr.sporak, takze netusim,nech poradia tí co maju plyn.
Odpovedať
@kapa34 a prosím vás,aké hrnce od Tescoma máte?neviete prosím vás bližšie značku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankahubacova Tescoma Comfort...ak vsak budem kupovat dalsie, nebudem zrejme pozerat ake konkretne ,hlavne je ze budu od Tescoma:-)
Odpovedať
mam tefal pro series - zatial spokojnost
Odpovedať
Prosím vás,nemáte náhodou niekto tescoma Vision?Ak áno,tak sa chcem opýtať,či nepália uši.
Odpovedať
Ja mam tieto http://www.casasishop.com/sk/hrnce-a-... A som velmi spokojna :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?