Kontrolka 8 na displeji umývačky Electrolux Esl 67040

Mám umývačku riadu electrolux ESL67040. Od zapojenia mi na displeji svieti kontrolka 8, pri zapnutí "bzučí" ako keby prala (a aj napúšťala vodu), ale pritom sa to nedeje... nič nerobi. Hadice nalomené nie sú, všetky prívody sú nové, nie sú ani upchaté a mali by byť aj dobre zapojené. Už sme všetko skúšali, prosím poraďte! Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mexik pokial je to nove alebo uz po zaruke jednoznacne volat servis, resp. informovat sa u predajcu na servis. Oni vam povedia presne o co ide. Pozeral som manual, ale ziadnu kontrolku 8 som nenasiel.
Odpovedať
kto vam to pripajal? Niekto na tu uz na MS pisal, ze mu nesla UMR a chybou bola nejaka zaslepka na privode, dokonca to mal instalovane servisom :) Mozes mat navoleny posunuty start, ak to UMR ma. Ako dlho si pockala, kym si ju pri tom bzucani vypla? Skoda, navod som nasla, ale chyby su tam 10,20,30 o 8 ani reci... Tie privody vody v dome boli riadne vyskusane, preplachnute? Moze to byt dokonca slaby tlak vody. Ak nic, tak servis to isti :)
Odpovedať
Profilova fotka
je otvorený prívod vody do umyvačky?
Odpovedať
Profilova fotka
@mexik @robertoba dobraa otazka :-D , @nanika tiez ma to napadlo podla toho opisu, ci tam niekto nezabudol nejaky poistny kruzok a mycka si nevie najst vodu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariand lebo mne sa to stalo tiež, nevedel som o tom že mi vodarí dali uzaver tam
Odpovedať
Dakujem vsetkym za odpovede. Volala som napokon servis, prisli, opravili za 10 min. A robertoba - aano privod bol otvoreny ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?