Klasik 104, dom bez špajze. Ako sa zariadiť?

Prosím o radu,alebo nejaké inšpirácie ako sa zariadiť.Mate niekto takýto domček,alebo problém?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je to ten projekt euroline co ti brani dat spajzu pod schody?
Odpovedať
Ja takýto dom nemám, ale špajza by mi určite chýbala. Ja v dome mám špajzu aj komoru a využité sú až-až. Nedá sa Ti dajako prirobiť, zmenšiť kuchyňu, jedáleň. Alebo niekde na konci chodby ..... . A ak nie, tak aspoň maj v kuchyni veľkú potravinovú skriňu, možno aj dve. Nejako pošlekuluj.
Odpovedať
@wyrky dom je z Prodomu.Chceli sme tam niečo vymyslieť.(niečo tam popcháme,ale je tam pec a bude tam z nej teplo...myslím si.) :-(
Odpovedať
@silvikam ...zatiaľ bývame u otca,lebo dokončujeme.Máme u neho špajzu a ako píšeš aj ty, je využitá až-až.Kukni v Prodome Klasik 104,je tam 3D. Všetko je akési malé. Nieže by mi nestačilo,ale špajza sa mi akosi nikam nezmestí. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@hujska ja by som to riešila tak ako ti to navrhol wyrky a to výsuvnými potravinovými skriňami pod schodmi.
Odpovedať
@hujska Ahoj, no mrkla som na to. U nás v dedine majú dvaja taký domček. Je to taký malý milý domček. Radím Ti špajza je veľmi potrebná vec, teda aspoň u nás. Ja mám troch chlapov a aj veľa zaváram ......, takže tak. No moc na výber nemáš. Takže možnosti je málo. V akom ste štádiu dokončovania, nič sa Ti neukazuje, kde by to mohlo byť? Skúste pod tými schodami, z kuchyne máš priečku , poposúvaj linku a skús dvere hneď od steny pri okne, alebo potom posuň priečku /ak nie je nosná/ medzi kuchyňou a jedálňou a tam skús dať malú špajzičku. Len toľko, že otvoríš dvere a načiahneš ruku do regálu. Ešte sa na to mrknem, keď budem mať čas.
Odpovedať
@hujska aku mate orientaciu domu na pozemku? mozno by som zrusila jedalen a stol dala blizsie k obyvacke. tazko radit, ked nevidim ake su tam metre. a zase, ak uz staviate, tak uz mas o dost menej moznosti to poriesit, steny uz neposunies :-(
Odpovedať
@hujska este by pomohlo, ak das link, kde mas ten dom v 3D, ja to neviem cez vyhladavac najst
Odpovedať
Ahoj daj spajzu pod schody aj my mam dom prodomu.
Odpovedať
@hujska No a ešte ma napadlo. Ak to nechceš pod schodami, tak skúste toto. Ako sa Ti ide z chodby do kuchyne a na ľavo v kuchyni je plánovaná chladnička + skriňa, tak tú priečku chodbovú skúste ešte dorobiť - potiahnuťviac do kuchyne zarovno tou z obývačky a vznikne Ti také U-čko /priečka medzi obývačkou a tá domurovaná do kuchyne. A z kuchyne to uzavriete a dáte tam dvere. Možno Ti vojde aj chladnička a dáke police. Vznikne Ti vlastne taká špajzička vrámci kuchyne v rohu. Bude to síce malé, ale aspoň niečo. A kuchyskú linku budeš mať tak ako je na tom 3D projekte, pod oknom a po bokoch. Neviem, či som to napísala dosť jasne a je to ťažko takto, keď nevidíš aký je tam priestor. Kuchyňu mať veľkú nepotrebuješ, keď máš jedáleň, takže z toho priestou kľudne môžeš ubrať.
Odpovedať
@silvikam ďakujem za návrh.Najhoršie je,že mi už v podstate máme všetko dokončené.Namaľované steny,položenú dlažbu,všetko vlastne prichystané na presťahovanie.Najlepší tip asi ten pod schodami.Keby ma to skôr napadlo...no ale staviame prvý raz hihi,takže tak.Ešte možno niekde von...také zaváraniny,zemiaky,cibuĺa,či?
Odpovedať
@katka888 orientovaný je tak,že vchodové dvere máme na juh,kuchynské okno na sever a na zapad sú okná detských izieb.Veru , steny už neposuniem.Vôbec som na to nemyslela,keď sme si hľadali domček. :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katka888 keby ja vedela ako sa dáva link. :-p
Odpovedať
@22223 máte taký istý?Ak ano...sem s fotkami. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
vacsiu hovadinu ako dom bez spajze som este nepocul :-)
Odpovedať
@hujska Veď to to, keď budeš stavať druhý, budeš vedieť. Tak aspoň si skús dať do kuchyne 2 potravinové skrine. Časom zistíš, že Ti špajza bude isto chýbať. A pri deťoch dupľom a keď budú sviatky, že bude navarené, napečené ..... No ale čo už spravíš. A na tie kompóty a zeleninu by sa dala nejaká pristavaná špoka zateplená aby Ti to nepomrzlo, to bude super miestečko aj na klobásky. Tak prajem príjemné sťahovanie a pekné bývanie.
Odpovedať
@lubos99 Tak - tak.Aj také domy sa stavajú...viď príklad my.Najskôr sme postavali a potom mysleli.Blbé,no. A teraz, babo raď. x-)
Odpovedať
@silvikam :-D Totálne sme to zvrzali.Preto všetky nápady privítam. ;-) Tie potr.skrine sú tak drahé.Ledva dorábame to, čo musíme mať na kolaudáciu.A vdaka.Aj vám pokojné bydleníčko.
Odpovedať
@hujska A musíte mať všetko naraz, nepostačil by zo začiatku nejaký peknejší regál, napríklad z dreva. A o rok-dva budú skrine. Ale mne sa ajtak vidí ako celkom dobré riešenie to potiahnutie priečky a vymurovanie malej špajzičky. Nenaruší Vám to hotové veci. Veď dlažba môže byť v špajzi a omietku prirobíte na to dostavené. Viete ako to myslím? Mali by ste špajzku opoti pracovenj doske, dá sa Vám to priestorovo? Ešte pošpekulujte.
Odpovedať
ved nemusis davat vysuvne regale,len obycajnu skrinu a dvierka, to predsa nieje priserne drahe.
Odpovedať
@silvikam , @atlaska , ...celkom dobrý nápad.Manžel hovorí,že zatiaľ to pôjde aj bez špajze.Bývali sme tak-1,5 r. aj v meste v byte.A dalo sa.Uvidíme...ak to nepôjde,prebúram jedného krásneho dńa priečku. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@hujska to máte klasik z prodomu?
Odpovedať
...ano...z prodomu. x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?