Kde si dať urobiť kuchynskú linku na mieru v okolí Trenčína?

Chcela by som sa spytat kde v Trencine a okoli ste si davali robit kuchynsku linku a ako ste s nou boli spokojni? Zaujimaju ma hlavne firmy, ktore vyrabaju linky vSR, nie v Polsku. Mame zaujem o klasicku, vidiecku alebo rustikalnu. Ak by ste taku mali doma a nafotenu v albumoch, rada by som sa na nu pozrela, v kuchyni travim polku mojho zivota, velmi mi na nej zalezi. Dakujem :-)
Odpovedať
1
2
My sme dali na slovenskú výrobu v Meable v stop.shop pri tescu. Návrh super a velmi dobrý prístup a na moje prekvapenie aj kvalita za rozumnu cenu - síce akciovú. Aspoň moja skúsenosť, teda vlastne manželkina, nakoľko je s kuchyňou spokojná...Výrobu majú v DCA, čiže v okolí TN pohoda, termín a naše predstavy splnili na kuchyňu, tak sme zobrali od nich aj obyvačku.
Odpovedať
Dám aj foto, ale je pravda že to nie je podľa tvojho vkusu, no prestava o kuchyni na mieru sa dá spraviť. Je nutné priestor dobre zamerať a veci idú... majú šikovnú pani v kuchynskom študiu. Dokončené to vyzerá trochu lepšie :-)
Odpovedať
Na meuble si daj veľký pozor,strašne veľa reklamácií a takmer všetok materiál berú z polska. Pre nich kvalita nie je dôležitá. Oni chcú len valiť množstvá. A to je fakt.
Odpovedať
Ahoj my sme si dali robiť kuchyňu v Trenčianskych Tepliciach nepamatám si žiaľ názov firmy ale NIKDY viac.
Odpovedať
v Trenčíne je s kuchyňami problém, poznám tu všetkých väčších výrobcov, nerátam garážových stolárov. S rustikálom na mieru je to skoro nemožné, teda myslím kúpiť kvalitu a originálne riešenie, lebo rustikálna kuchyňa by mala byť originál. Musíš ísť trošku ďalej od TN.
Odpovedať
Ja som si dala robiť u stolara. Material aj všetky vysuvy a podobne nemecke. Cena velmi dobra a uzasny pristup Vie doladit také veci co mňa by nenapadlo. Proste super. Este ju nemáme namontovanu ale co som už videla tak jé presne taká akú som chvěla.
Odpovedať
Profilova fotka
@heavenblue My sme si dali spravit kuchynu u srama kuchyne: www.sramokuchyne.sk a sme spokojni. Nie su najlacnejsi, ale vsetko to je o kovaniach, vybere pracovnej dosky a povrchovej upravy. Viem, ze robia rozne druhy kuchyn (videl som nazivo aj rustikalne). Ale bolo by treba zajst do BA...
Odpovedať
@dallas84 krasna kuchyna, Meuble ma vobec nenapadlo a pritom sme tam chodili kedysi casto nabytok a krasne obrazy pozerat. Dakujem za tip ;-)
Odpovedať
@stolverka Jaj, to som nevedela, som myslela, ze to su Nemci.
Odpovedať
@ludinkaka a mate rustikalnu? Ze by som potom poprosila o fotecku ;-)
Odpovedať
@mom3 o Sramovi nepochybujem, ze maju krasne a kvalitne kuchyne, len ta dochadzka do Ba, je problem mame male babatko a nechcem ho este brat tak daleko ani nechavat s babkou tak nadlho :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
A s akymi problemami ste sa stretli, ked vam robili kuchynu? Naco, okrem montaze si dat pozor?
Odpovedať
@takako mohla by som vidiet tie fotecky?
Odpovedať
Ak by si potrebovala pomoc s riešením kuchyne rada ti pomôžem,som z Nového Mesta nad Váhom. Aj klasická kuchyňa sa zmenou tvaru dvierok alebo úchytiek môže zmeniť na rustikálnu. Grafický návrh k nahliadnutiu a cenová ponuka zdarma. donimail@centrum.sk
Odpovedať
ono to neni celkom tak, že len vymeníš dvierka a je z toho rustikál. Pri vidieckych kuchyniach sa úplne inak postupuje, používajú sa zdobnejšie prvky, iné typy skriniek, inak sa rieši varenie - teda ak je na to miesto. Nie jej to o dvierkach a úchytkách. heavenblue, pozri si tému Montáž drezu Schock na dosku a pod dosku - sada Easy Fix, fotky už. @originalx, tak má vyzerať rustikálna kuchyna, fakt dobré.
Odpovedať
par nametov na kuchynu.... http://www.designblog.sk/tag/kuchyna/
Odpovedať
Profilova fotka
@heavenblue Ved skuste sa im ozvat. Viem, ze ked mali este vyrobu v Detve (mozno este stale aj maju..), tak robili kuchyne v Poprade. Pochybujem, ze isli kvoli tomu do Detvy.
Odpovedať
nasa kuchyna kontakt na stolara 0903018723
Odpovedať
Profilova fotka
@heavenblue v trencianskom kraji je vyrobcou istotne dost.zalezi na tom,ake poziadavky a naroky kladies na vyrobcu.rustikal je velmi siroky pojem. v konecnom dosledku je to vsetko o peniazoch.
Odpovedať
@martinch83 dakujem ;-)
Odpovedať
my na odporúčania známych a je ich dosť si ideme dať urobiť linku na mieru v stolára z Nemšovej. pozri na facebooku: zákazkové stolárstvo Juraj Švec.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahojte, prave sa rozhodujeme pre kuchynsku linku do bytu a chcela by som sa spytat ake mate skusenosti so stolarom Jurajom Švecom. pozerala som fotky na facebooku a vyzera to velmi dobre. Viete mi niekto poskytnut nejake referencie k jeho praci, popripade ako sa pohybuju u neho ceny? Dakujem :-)
Odpovedať
aj ja hladám vidiecku v okolí dca a za dobrú cenu
Odpovedať
kuk na kuchyneprekazdeho.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sme si dali robiť kuchynu v Trenčíne oproti Maxu firma Trend-byt veľmi sme spokojný su Slovenskí výrobcovia kvalitné materialy jednanie a prístup na jednotku pozrite si stránku www.trend-byt.sk ,ale najlepšie zavolať do obchodu dojednať si príchod .Treba vidieť, ceny oproti iným nižšie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
NEODPORUCAM JURAJA SVECA!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR NA NEHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DALA SOM MU ZALOHU 15oo EUR A NEMA NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?