Jedalensky stol v kuchyni alebo obyvacke?

Zdravim, mam dilemu kam s jedalenskym stolom... v aktualnom byte ho mame v obyvacke a sme uz na to zvyknuti ale v novom byte mam moznost mat ho v kuchyni. Laka ma to z toho hladiska ze nemusim prenasat jedlo, ze mam stol po ruke, na druhej strane ked je v obyvacke a niekto veceria sam, tak je to milsie ze nie je odluceny pd ostatnych... co sa osvedcilo viac vam? Robim si len prehlad... Sme 4 clenna rodina, vacsie navstevy mavame tak 2-3x do roka, takze to by sme ten stol preniesli z kuchyne ak by na to doslo... Dakujem za kazdy nazor 😊
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, do kuchyne.
Odpovedať
@adushka_dr a nepísala si včera že možnosť mať stôl v kuchyni už nie je? Zmenilo sa to? Keď sa vojde, do kuchyne. Mne nevošiel, tak mám v kuchyni aspoň "barové" sedenie - predĺženie pracovnej dosky. Ale ani v obývačke mi stôl nevadí 😉
Odpovedať
@adushka_dr ako casto spolocne jete? Ked casto tak stol do kuchyne a mozno do obyvacky len taky prisuvaci pre jedneho ku gaucu. Ked spolocne jete iba obed cez vikend tak by som do kuchyne dala taky mensi alebo len pultik na ranajky priadne vecere. A velky do obyvacky. A ked si chces robit prehlad tak my teraz v byte mame stol v kuchyni ale nejeme za nim vobec. Sluzi len na pripravu ranajok a vecere. V dome stol v kuchyni nebudem mat ( mame oddelenu od obyvacky) ale stol resp. jedalensky priestor je pred kuchynou.
Odpovedať
@zltalienka no viem to vyriesit ze ho tam dam len budeme asi dost natesno... vaham co bude najlepsia moznost... v pondelok mi pride stolar na vymeranie nabytku tak musim dat definitivnu verziu.. uz som bola v tom ze stol ide do obyvacky, len ako skladam tak skladam, mam pocit ze tu obyvacku velmi zapracem....
Odpovedať
@wivik jedavame spolu len cez vikend.. tym ze teraz je stol v obyvacke tak vzdy ked sa niekto ide najest, je pri nas...
Odpovedať
@adushka_dr keď spolu jedávate len cez víkend a v obývačke tiež nie je miesto nazvyš, tak daj stôl do kuchyne. V byte som mala kuchyňu podobných rozmerov a vošiel sa aj stôl a aj 5 ľudí okolo. Zvykneme jesť spolu denne.
Odpovedať
@adushka_dr Za mna jednoznacne do kuchyne. V obyvacke je vela rusivych elementov ako aj ten televizor napriklad 🙂 osobne si vobec neviem predstavit, ze by sme spolu ako rodina vecerali (to je jediny cas pocas dna kedy mame moznost najest sa spolu) a nieco by nas pri tom rusilo. A samozrejme, ze je fajn mat stol blizko sporaka, je to velka vyhoda 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial mate na vyber, tak by som ho dal do kuchyne. Podla mna proste jedalensky stol patri skor do kuchyne ako do obyvacky.
Odpovedať
@eva_ave1 telku môžeš vypnúť keď večeriate spolu a vyrušuje Ťa.
Odpovedať
Dakujem za nazory. Stol bude v kuchyni ale bude moznost preniest ho do obyvacky v pripade vacsej navstevy. Nakoniec to asi bude najpraktickejsie.
Odpovedať
@adushka_dr my to mame presne takto isto. normalne ho mavame v kuchyni, ale ked su napriklad vianoce, ze pride viacero ludi, ze sa aj spolu ideme najest a je nachystane nieco pod zub, tak potom sa berie stol do izby, nech nemusime byt rozlozeny po celom dome, ale sme spolu v obyvacke vsetci.
Odpovedať
Profilova fotka
@melanie9 povedal by som, že ideálne riešenie 😎
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ideal je podla mna v kuchyni ked mas takuto moznost, najma nemusis vela toho prenasat a je to proste praktickejsie. Nechcela by som proste mat v obyvacke ak by to tam malo byt nejake moc na tesno.
Odpovedať
Profilova fotka
@luckapuc suhlas, este potom ked je to stol ako take predelenie kuchyne a obyvacky, ked je to spojene ako jedna miestnost. ale inak by som ho do obyvacky tiez nedaval.
Odpovedať
@majcco to nie ako podla mna je fajn ak ide v otvorenom priestore linka stol gauc, tak to ma mnoho ludi, no ak by osm mala mat miestnosti oddelene, ako mna by ani len nenapadlo ho davat do obyvacky
Odpovedať
@adushka_dr dozaista to bude praktickejsie, netreba silou mocou davat stol niekam, kde to nebude prakticke, my od zaciatku ked sme rozmyslali ako co kde dame, tak zena chcela mat stol co najblizsie k linke aby proste aj cez Vianoce sa nenabehala, ale aby mohla lahko odlozit co bude potrebovat 😉
Odpovedať
V byte vzdy v kuchyni.Vzdy sme jedli za stolom vsetcia naraz,je to tak do dnes.Okrem ranajok,co deti vstavaju vseliako,a ani moc neranajkuju,ale obed a vecera v tom istom case a vzdy vsetcia za stolom.Takze aj ked clovek pride z poobednej,lahsie si zohreje v kuchyni a tam za stolom sa na vecera.My to mame cele spojene v dome,a je sa vzdy za stolom,nie za obyvackovym konferekcnym stolikom.
Odpovedať
@emilia25 toto dufam, ze sa podari aj mne raz dosiahnut, ze aby sme sa cela rodina stretavali takto za stolom aspon pri tej vecery. To uz je aj taka hodina, ze zvykneme byvat doma, len mam pocit, ze kazdy ma nieco svoje a nema cas na tu veceru.
Odpovedať
@melanie9 u nas to takto bolo, ked som bola mala a automaticky sme sa tak aj doma naucili. Aspon nejaky cas stravime spolu. @emilia25 videla som v inej diskusii taky riadny masivny stol velky, to si ty pridavala? Nemozem to najst teraz akosi.
Odpovedať
@zemie hej vcera som ho pridavala no mam ho aj v albume prerabka kuchyne s obyvackou spojeny.
Odpovedať
@melanie9 my aj obed aj veceru sedime za stolom spolu.
Odpovedať
@melanie9 a ked sme 7mi za chvilu uz 8mi,tak nam bolo treba mega velky stol haha
Odpovedať
@emilia25 aky nabytok a stol. Toto je ta tema,kukni
Odpovedať
@zemie to som poslala tebe a oznacila som samu seba. Tema aky nabytok a stol
Odpovedať
Profilova fotka
@melanie9 všetko je to o zvyku, u nás tiež to dlho nebolo zvykom, keď sme sa dohodli, ale že to tak ideme robiť, tak sme sa na to dali a prispôsobili sa tomu a rodine to podľa mňa veľmi prospieva.
Odpovedať
@daniellito preto by som aj ja chcela nieco taketo u nas doma dosiahnut. Akoze je to uz teraz pokrok, aspon parkrat do tydzna sa zideme, ale uvitala by som to castejsie, no tazko je zosuladit sa nam asi.
Odpovedať
Isto by som ho ponechal v kuchyni ak je ta možnosť, že je tam naň dostatok miesta a obývačku si proste nechajte na oddych a návštevy. Takto by aj tak na stole niečo neustále bolo a nevyzeralo by to ani dobre
Odpovedať
Dávali ste si jedálensky stôl okrúhly alebo obdĺžnik? Mali sme obdĺžnik, ale neviem prestal sa mi nejako páčiť, zunuje sa mi, zvažujem žeby sme nový dali okrúhly, len muž ten nie je nadšený, furt spochybňuje či to bude dobrý nápad. Ak máte niekto okrúhly, pre štyroch tak môžete mi pridať fotku prosím?
Odpovedať
Profilova fotka
@natalyzero ja som mala obdlznik, aktualne to chcelo zmenu a mam taky mensi - tiez obdlznikovy, ale tak inak 😉 je v priestore a je to lepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@natalyzero podla mna to je vec vkusu, lebo vsak vies vybrat dostatocne velky aj obdlznikovy aj okruhly aj hocijaky.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?