Je vhodné umiestniť rúru vedľa chladničky?

Profilova fotka
ahojte. Chcela by som sa opytat skusenych, ci maju umiestnenu vedla rury chladnicku. ci je to vobec mozne. dakujem. Chcem totiz ruru vo vyske a inde ako vedla chladnicky mi to nepojde. A nad rurou by som chcela este mikrovlnku. Neviem no. Ak mate niekto takto zariadene, rada by som pozrela aj nejake foto. dakujem vopred.
Odpovedať
predajcovia vo všetkych kuchynskych študiach v ktorych som bola, ma presviedčali, že v tom nie je absolutne žiaden problém a veľakrát som to videla vedľa sebe v byte... nikto sa nesťažoval.... ale vo mne stale hloda taky červik, že predsa sa človek učil na fyzike kalorimetricku rovnicu a aj ked je to dobre zaizolované, určite su tam iste straty pri nutnosti chladiť chladničku viac ako bežne... ale ak sa to inak nedá, urobila by som to teda tak...
Odpovedať
Môj veľmi dobrý kamarát robí linky na mieru už niekoľko rokov a neodporúča ! Chladnička nemá byť vedľa rúry. Myslím si, že dodog by ti vedel na to veľmi dobre odpovedať.
Odpovedať
Profilova fotka
no isto by som tam skusila ešte vtesnať medzi to aspon uzku 30 - napr. vysuvaciu potr. skrinu...ale tiež sme sa stretli s názorom, že to už nie je problém...ale pokial nie je nevyhnutné, tak by som to tak nedávala, ako sa aj fra vyjadrila.... ;-)
Odpovedať
...v pohode môžeš. ;-) Ak sú spotrebiče vstavané sú svojou konštrukciou a izoláciou vyrobené tak aby neprehrievali ani len korpusy skriniek.Tak ako by mohli prehrievať chladničku... Ale treba dôsledne dodržať velkosť vetracích otvorov udávanú výrobcom spotrebiča. Akurát takú dokončujeme. (pozri v mojom albume)
Odpovedať
...my to tak mame cca 5 rokov , a ziaden problem. chladnicku mame volne stojacu , a ruru s mikrovlnkou nad sebou vstavanu tesne vedla(album).... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?