Je lepšia značka spotrebičov Bosch alebo Siemens?

Profilova fotka
Ahojte, prosim o radu hlavne tych kt. uz maju doma spotrebice tychto znaciek - zariadujem domacnost a mam dilemu ci Bosch alebo Siemens spotrebice do kuchyne+pracka+susicka. Viem ze je to jeden koncern a aj typy spotrebicov byvaju niekedy totozne ale ocenila by som osobne skusenosti pouzivatelov, hlavne na co si dat pozor. dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ty sama pises - je to jeden koncern a aj typy spotrebicov byvaju niekedy totozne.... takze nechapem preco sa pytas... vacsina spotrebicov je vnutri uplne identicka, vlastnosti rovnake -- akurat to ma ine logo... takze si vyber, ci sa ti bude pacit cerveny napis bosch alebo chces cierny siemens --- inak je to fakt ze jedno, ak teda porovnavame identicke veci.
Odpovedať
Ja mám miešané bosch a siemens, je to vo vnútri skoro na chlp rovnaké akurát zvonka iný dizajn. Ale napr. chladničky sú aj zvonka rovnaké akurát nápis iný :-D Siemens je vraj vyššia rada- ale dosť o tom pochybujem, myslím že je to rovnaké :-) Spokojnosť s obidvoma rovnaká a veľká :-) mala som už predtým spotrebiče bosch a dlhoročná spokojnosť tiež.. Brala som podľa toho čo nás vyšlo lacnejšie, tie isté parametre, v jednom spotrebiči bol lacnejší bosch v inom zasa siemens. Bosch svieti červeno a siemens pomarančovo. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je to jeden výrobca, líši sa len vonkajší dizajn.
Odpovedať
mám všetky spotrebiče Siemens a spokojnosť veľká. Chladnička s mrazničkou je geniálna, tichučká ani neviem, že ide. Rovnako ostatné spotrebiče, maximálna spokojnosť.
Odpovedať
obidve značky sú fakt super, nemusíš si v zásade na nič dávať pozor. My máme Bosch, ale to len preto, že je trochu lacnejší ako Siemens, lebo v čase vyberania spotrebičov, to pre nás hralo rolu. Vyrába tie spotrebiče dokonca tá istá firma, majú mnohokrát totožný dizajn, len vo všeobecnosti sa Siemens považuje akoby za vyššiu radu od Bosch. takže už je to len na tvojom vkuse a peňaženke.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ano super su oboje ale ja mam siemens všetko,viac sa mi páči dizajn,vo svojej triede siemens a bosch vychádzajú rovnako cenovo,a siemens nieje vyssia rada od bosch,sú to dvaja výrobcovia,dve značky. mam compakt 45 aj výhrevné supliky a skoro som padla na zadok aké su krásne :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?