Ikea kuchyňa v akcii

Profilova fotka
Plánujem kúpiť kuchyňu v aktuálnej akcii v Ikea a chcem sa opýtať, či neviete poradiť. Otec je stolár a celú by mi spravil a v Ikea by som dokúpila dvierka, drez, prac.dosku, batériu, vnútorné vybevenie, proste vešetko okrem korpusov, myslíte, že sa tá akcia dá aj takto využiť???
Odpovedať
Profilova fotka
korpusy sú tie najlacnejšie časti z kuchyne v IKEA, neviem aký zmysel by ich malo vyrábať...
Odpovedať
Profilova fotka
má to zmysel, mám to prerátané.
Odpovedať
Profilova fotka
neurazaj otca.ak jestolar,isto ti vie kuchynu spravit celu nie zlepenec
Odpovedať
@stella5612 Kamaratovi tak robil kuchynu otec, tiez stolar. Ty si v Ikei kupujes tie casti, ktore chces, kludne bez korpusov.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanica jasné, len či to budú riešiť pri tejto akcii. @clus otca by som si nikdy nedovolila uraziť :-))) ale dvierka ich firma aj tak objednáva a ja chcem Lidingo . :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ked nevedia vyrobit ani kuchynske dvierka,tak nenazyvaj monterov papundeklov stolarmi. :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@clus Neviem na čo to riešiš ja sa pýtam na niečo uplne iné, keď máš chuť do niekoho rýpať nájdi si iných ]-(
Odpovedať
@stella5612 pozeram teraz tu aktualnu akciu, ale peniaze ti na kartu vratia len ak nakupis ku kuchyni spotrebice
Odpovedať
ked to mas preratane kolko usetris? Ked kupis aj korpus IKEA bude ti to hned sediet, nic netreba na mieru dvierok vyrabat,mas tam predvrtane dierky na kovania.... Tu musis najst zamestnanca IKEA aby ti odpovedal ci toto spada do aktualnej akcie, to ti nik mimo IKEA nepovie. Ale ide o tie spotrebice,tak by mozno nebol problem kupit dvierka a spotrebice. ved si tam zavolaj. urcite dostanes odpoved skor a fundovanu ako TU.
Odpovedať
Profilova fotka
tu su podmienky akcie http://bit.ly/152tByN podla mna ti musia dat akciu pokial splnis podmienky To znamena ze ak kupis len dvierka nad 800eur tak mas narok na akciu ,ale pozor ta sa odvija od poctu spotrebicov a oplati sa len ked ich zoberies aspon 5ks idealne 6ks (mycka ,rura,doska ,digestor ,mikrovlnka chladnicka) . Najlepsie strategia - mat navrh kuchyne. - Rozdelit si korpusove casti tak aby boli tesne nad 800eur (napr bez dvierok a pracovnej dosky etc..) - Zobrat 6 spotrebicov (najlacnejsi digestor stoji 35 eur. takze ak mas napr. iba tri ich spotrebice tak zoberies este 3* digestor za 105eur o na kartu ti daju +195 ,digestor predas za 20eur na bazosi). - Zobrat bonusovu kartu. - Otocit to este raz a zobrat zvysok ale uz na bonusovu kartu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasforgacs ďakujem pekne, konečne niekto k veci. Presne takto to aj plánujem spraviť a s tými digestormi je teda zaujímavý nápad, to ti poviem, že ma nenapadlo. Len obávam sa, či to vyjde. Lebo v tých podmienkach je, že sa akcia vzťahuje na jednu FUNKČNÚ KUCHYŇU a to teda dvierka a tri digestore nie je:-))))))) Mám to vyrátané, návrh spravený, dvierka ma budú stáť nejakých 500 Eur + 300 dáme za batériu, drez a doplnky(výsuvné koše a pod..) Spotrebiče chcem digestor a rúru vstavanú, to by sme aj tak kupovali tam , takže prečo by som nevyužila aspoň takto akciu :-)
Odpovedať
3 x digestor - to nebude v akcii :-D akcia je na funkcnu kuchynu ako pise a ta bez korpusov nieje.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stella5612 ... akcia je na funkcnu kuchynu - podla mna sa na Teba vztahovat nebude. A s tyma 3 digestormi je to hlupost - myslis, ze sa vsetci na bazosi budu trhat za digestormi z IKEA? Platit postovne a vsetko, bezi im zaruka. Toto nie je dobra strategia.
Odpovedať
Profilova fotka
@dionyzka tak jeden by sa zišiel našim jeden svokry :-) to sa nebojím že by som ich nevyužila. len fakt je ten , či by mi to takto išlo.určite to zistím :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes mi odpísali z IKEA, že akcia platí aj v tomto prípade takže sa tešííííííím :-) :-) :-)
Odpovedať
Treba to ísť skúsiť a dať vedieť aj ostatným. Myslím však že Ikea to má spočítané do posledného centu. I keď na Slovensku sa podniká inak ako vo zvyšku EU.
Odpovedať
Profilova fotka
@stella5612 už si to bola vybavit ?
Odpovedať
Profilova fotka
@stella5612 a do toho, ze ten korpus budes mat od otca, si zaratala aj jeho cas, ktory by mohol venovat zakazke, na ktorej by zarobil??? pretoze ja ti poviem tak.... uz len z principu, sekne sa o milimeter, a dvierka nebudu presne doliehat.... a fakt tie korpusy su za par eur.... naozaj ti to za to stoji??? sak na to budes mat preboha kopec rokov zaruku... ti poviem takto - mala som korpus, na mieru pre rozmer dvierok ikea - robil ho stolar.... pri stahovani do noveho bytu som sa na ten korpus ulakomila - ze ho pouzijem do kupelne a dokupim si tri sufliky do neho a vymenim dvierka.... vysledok??? namontovat sufliky bola maturita a aj tak nie su spravne - tam fakt sa posunies o milimeter a je to zle... takze dorazy a tlmice tam su, ale su zbytocne - aj tak musim dovierat silnejsie rukou, inak by som to ani nezavrela.... milionkrat som si ponadavala za moju snahu usetrit na jednom korpuse!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 ďakujem za názor! :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?