Gorenje Ora Ito - biele spotrebiče

Profilova fotka
Ahojte, citala som vsetky diskusie k bielej rure na pecenie od gorenje, ale nikde som nenasla fotku kde sa pecie, ci az tak nevidno do rury. Ak by bol niekto, kto ju ma, ochotny odfotit mi ju pri peceni bola by som velmi rada. Dufam, ze sa niekto najde. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@mon222 tak to si iste citala aj moje prispevky ze do rury nie je vidno, do bielej! Cierna ma dymobve sklo, ale biela nie, ta ma mliecne.. a opat to pisem do dalsej temy o ora ito, ze som bol v centrale kde mi ju zapojili a pustili... je tam ziarovka ale len aby si videla pri otvoreni ako to vyzera... NIE JE VIDNO DO ORA ITO WHITE... takze tam sme aj upustili od rozhodnutia, aj ked dizajn vyhraval, neprakticke pre ludi ako sme my, kt. vela pecu, a pouzivaju viacmenej 4-5x ruru tyzdenne. Vela zdaru pri rozhodovani..
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. A pre ake ste sa nakoniec rozhodli? Skusal si aj simplicity? Kedze budeme mat svetlu kuchynu nechcem tam cierne spotrebice.
Odpovedať
Aj ja chcem biele spotrebice, zatial vedie prave gorenje Ora ...ale ak mate este nejake ine typy budem rada:)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď nevidíš do rúry počas pečenia, je to nanič. Otvárať to stále zase nemôžeš. Pozri si http://www.najnakup.sk/vstavane-rury-.... Je tam málo čierneho skla. Môžeš ju kombinovať kľudne s bielymi dvierkami kuchyne. V Bratislave je predajňa Gorenje, určite to majú vystavanú.
Odpovedať
Profilova fotka
@projexin ktory typ rury od gorenje to myslis? A tu predajnu myslis na poliankach? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_vstav... Gorenje B2000 P2. som myslela. Áno, Gorenje predajňa je na Poliankách.
Odpovedať
Pozdravujem, my mame rúru http://obchod.elektrosahul.eu/rury/14... a skutočne do rúry nevidno. Vidno len obrysy. Mne to nerobí problém, keďže skúsenosti s pečením mám, ale neskúseným alebu tým, čo sa chcú kochať pohľadom do rúry počas procesu pečenia zvonku, neodporúčam. Inak je rúra skvelá, pečie super. :-)
Odpovedať
@mon222 mam doma simplicity a tam je vidno, aj ked to okienko, cez ktore vidno je mensie ako som mala na prvej rure..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?