Farba zásteny

Profilova fotka
Prosíííím poradte akú dať zástenu... pracovná doska bude vo farbe aurora bianco - taka bieluckoseda , spodné skrinky v lesklej ciernej farbe a vrchne skrinky v lesklej bielej farbe. Rozmýšlam nad bielou zástenou ale neviem sa stale rozhodnut :( :(
Odpovedať
@nikkyyy ahoj, ja by som dala sivostriebornu matnu, taku mam aj ja :) inac tiez mam spodne skrinky cierne leskle a to by som uz druhy krat nedala, pretoze strasne na nich vidno vsetko, aj malu spinu aj ked su pochytane. Dala by som bud biele alebo mozno sive. Na bielych vobec nic nevidno, tie su perfektne
Odpovedať
Profilova fotka
uz som sa docitala ze je na nich vidno vsetko :-| ale neskoro :-S akurat rozmyslam ze ta zastena bude ako pracovna doska, lenze ako tak pozeram zda sa mi ze ta doska aurora bianco ma hnede odtiene asi ma porazi... :-. tie odtiene na internete sa lisia uz som zufala :-( a aku mas pracovnu dosku ?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
mam pocit ze ta prva je dohneda a druha do siva a pritom obidve su aurora bianco :-|
Odpovedať
@nikkyyy ja mam pracovnu dosku bielu :) ano ta prva foto sa mi zda do hneda, ale to je len tu na obrazku, najlepsie by to bolo vidiet nazivo.. Myslim ze sivou nic nepokazis, je to taka neutralna farba, k bielej a ciernej linke v pohode pojde.. a teraz ma napadlo ze ja mam v takej istej sivej aj boky skriniek aj hore na vrchu taku listu alebo ako sa to vola..
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkyyy ahoj, ja by som sla do bielej zasteny jednoznacne. Nielen kvoli lepsej udrzbe, ale bude sa to hodit k tym vrchnym bielym skrinkam.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@susanne.k tak to už áno,nádhera
Odpovedať
Profilova fotka
grafosklo je krasne len ako som pozerala tusim aj dost drahe =-) :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@linda20111 mozem sa opytat este z akeho materialu mas zastenu?
Odpovedať
Profilova fotka
@len.petra ahoj. vcera som si stiahla obrazok tvojej kuchyne do pc pre inspiraciu, ale nepozerala som od koho som to stahovala. pretoze som stiahla milion obrazkov :-) a potom neskor vecer som dumala, odkial som si ten obrazok stiahla, pacila sa mi uplne najviac a strasne som sa chcela opytat na pracovnu dosku :-D :-D a teraz rano pozeram tvoj album a co nevidim, to je ta kuchyna ktoru som si vcera stiahla do pc a nevedela som kde som na nu dosla :-N super :-D mozes mi napisat aka je to pracovna doska? a z coho mate zastenu a kolko euracikov vas vysla? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkyyy ahoj, pracovna doska je od eggeru, mramor amalvi bielosedy. Je naj :) Zastena je biely lacobel a vysla nas cca 170€ ( 1ks 280x60cm a 1ks 62x60cm)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@len.petra Ďakujem :-N a stenu za tym lacobelom mate namalovanu do siva ci to sa mi len zda? A ako si spokojna s bielym drezom?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikkyyy stenu nemame sivu, a keby aj hej, tak lacobel nie je priesvitny. Drez nemame biely, dali sme si blanco hodvabnu sivu aj kvoli strachu z bieleho drezu a aj kvoli tomu, ze indukcia od boschu nie je uplne biela, ale skor svetlosiva.
Odpovedať
Profilova fotka
@len.petra ahaa ďakujem za ujasnenie :-)
Odpovedať
ja som si dala novu kuchynu bez zasteny a ked sa za par mesiacov nasetria peniazky tak si dam tu sklenenu zastenu, cena je 150€ú m2 ale v kuchyny mame iba 60 cm takze na moju 4 m kuchynu to vychadza 540 € aj s montazou a dovozom a montuje sa to po namontovani linky. Lacnejsia varianta je lacobel, tam sa cena pohybuje okolo 52 €/m2 je to sklo v roznych farebnych skalach, maju aj www.
Odpovedať
ja by som tam dala bielo sivo ciernu sklenenu mozaiku
Odpovedať
Profilova fotka
@denisamarek obklad som tam velmi nechcela davat :-( a tiez nie uz ciernu farbu, kedze cely spodok linky bude cierny a kuchynka bude mala a spojena s obyvackou a nechcela som tam uz viac ciernej farby. ale dakujem za radu :-) graficky navrh sme nedavali robit vsetko robim podla predstavivosti a papiera :-D :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?